Lite inspirasjon på trening? Prøv Abilica ExerciseDice Treningsterninger!

Abilica ExerciseDice Treningsterninger

Har du gått lei av treningsprogrammet ditt og har behov for litt variasjon? Abilica har løsningen!

Om du har en trent en stund er sjansen stor for at du har opplevd at motivasjonen til tider kan være noe lav. Det finnes mange årsaker til lav motivasjon. Mangel på variasjon er ofte en av hovedårsakene.

Å følge et treningsprogram er naturligvis å anbefale. Det vil likevel ikke si at du aldri kan variere litt på treningsrutinen din.

Det er nettopp her Abilica kommer inn i bildet.

Med disse motiverende treningsterningene kan du gjennomføre en komplett treningsøkt, helt uten å gjøre den kjedelige jobben med å bestemme deg for hvilke øvelser du faktisk skal ta.

Klikk her for å se gode tilbud på Abilica ExerciseDice Treningsterninger!

Abilica ExerciseDice Treningsterninger

Abilica ExerciseDice Treningsterninger

Kort oppsummert er disse treningsterningene noe av det mest geniale vi har vært borte i på treningsfronten. Eller burde vi si terningsfronten..?

Terningene gjør det enkelt å variere treningsøkten, og ikke minst. Det er morsomt!

I pakken finner du 2 ulike terninger. Den ene angir hvilken øvelse du skal utføre, mens den andre viser hvor mange repetisjoner du skal ta.

Det er stor variasjon i hvor mange repetisjoner som potensielt må utføres. Terningen kan vise enten 5, 10, 12, 15, 20 eller 30 repetisjoner.

Øvelsesutvalget på den andre terningen er også godt variert. Her kan man ende opp med både burpees, push-ups, squats, bear crawl, reverse lunge eller glute bridge.

Utover at det først og fremst er gøy å ta seg en økt med disse terningene, vil du også potensielt kunne oppdage nye kombinasjoner av øvelser og repetisjoner som du kan legge til på det vanlige treningsprogrammet ditt.

Om du ikke har trent noe særlig før kan også terningene bidra til å «utvide horisonten» litt, slik at du kan prøve deg på nye og utfordrende øvelser.

Uansett, etter vår mening er nok likevel den største fordelen at det virkelig er morsomt å leke seg litt med terningene.

Få med deg en treningspartner og lag et lite spill ut av det. Da blir det enda morsommere!

Så, hva venter du på? Prøv å ha det litt gøy på trening!

Klikk her for å se gode tilbud på Abilica ExerciseDice Treningsterninger!

Avatar

Anders Olsen

Anders har trent både styrke og kondisjon gjennom mange år, og er spesielt opptatt av kondisjonstrening. Når han ikke er ute på løpetur finner du han i blant på det lokale gymmet, hvor han trives med styrketrening. Lidenskapen er nok likevel kondisjonstrening. Anders vet hvor viktig det er å sette seg realistiske mål, og er opptatt av at trening skal være gøy, uten at man nødvendigvis må kjøre på etter de beste resultatene hele tiden. Utover dette er Anders en ivrig researcher for ulike produkter relatert til trening.