THORN+Fit Tactical Vektvest Test

Vektvest test

Vektvester er i vinden om dagen, og etter vår mening er dette en genial metode for å øke intensiteten og belastningen under trening.

Vektvester er spesielt godt egnet til kroppsvektøvelser, slik som armhevninger og chins – hvor det typisk ikke er så lett å øke belastningen med vanlige vekter.

Man ser også ofte at vektvester blir benyttet i forbindelse med kondisjonstrening, som vil bidra til både økt styrke og utholdenhet.

I vår test av THORN+Fit Tactical Vektvest har vi gått grundig til verks, og vi har sett på kundenes tilbakemeldinger for blant annet kvalitet på stoffet, komfort, holdbarhet, maks vektbelastning og passform.

Test av THORN+Fit Tactical Vektvest

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

BESTE PREMIUMVALG - THORN+Fit Tactical Vektvest

4.8
Thorn+Fit tactical vest test

Produktbeskrivelse: Med denne vesten har THORN+Fit tatt begrepet vektvest til et nytt nivå.
Denne vektvesten har først og fremst et ergonomisk design som vi i redaksjonen setter pris på, og vesten passer helt perfekt til både styrke- og kondisjonstrening.
Dette er faktisk vesten som blir brukt i Murph WOD, og er i tillegg ofte sett i ulike hinderløp.

Ulikt fra så godt som alle andre vektvester har Tactical Vektvest fra THORN+Fit en svært behagelig passform, og den oppleves ikke som klumpete og ubehagelig - selv ikke mot slutten av økten, når melkesyren begynner å komme.

Vi setter også stor pris på de unike lettvekts-meshputene som er blitt benyttet i skulder-, rygg- og brystområdet, da de bidrar til å redusere friksjonen - og ikke minst, gi god pusteevne!

Vektvesten er kun tilgjengelig i èn størrelse, men til gjengjeld gjør de justerbase festene at vesten passer til så godt som alle.

Selve vektbelastning som legges inn i vesten er ikke vektposter, slik som man typisk ser ellers, men heller laserskårende stålplater, som puttes inn foran og bak i vesten.
Stålplatene er spesialdesignet for å passe til heftige treningsøkter, og har fått mye skryt for at de føles mer langt mer naturlige enn vektposer.
Vann- og flekkavvisende!

Fordeler

  • Svært god passform.
  • Laserskårede stålplater.
  • God pusteevne.
  • Slitesterk.
  • Justerbare fester.
  • Perfekt for CrossFit.
  • Mesh-puter som reduserer friksjonen.

Ulemper

  • Maksimal belastning er kun 6,5 kg.

For å få en full oversikt over de beste vektvestene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på var test av vektvester!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!