Test av massasjepistol – DHZ ReGun Pro

Beste massasjepistol test

Massasjepistoler er populære og spennende produkter, som er utviklet for å bidra til økt restitusjon, mindre stølhet og bedre mobilitet.

Massasjepistoler er forøvrig ikke bare passende til de som trener aktivt.

Dersom du ofte sliter med ubehagelige muskelspenninger i rygg og nakke vil en massasjepistol bidra til å lette spenningene, og dermed gi deg en mer behagelig og smertefri hverdag.

I vår test av DHZ ReGun Pro har vi gått grundig gjennom produktets funksjoner, og gitt en total vurdering for produktet i sin helhet.

Test av DHZ ReGun Pro

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Vær oppmerksom på at prisene oppdateres jevnlig, og at faktiske priser kan variere!

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

DHZ ReGun Pro

4.8
DHZ ReGun Pro test

Produktbeskrivelse: Denne solide massasjepistolen er i utgangspunktet utviklet for profesjonell bruk.
Med ReGun Pro kan du enkelt massere ulike muskelgrupper, og de forskjellige frekvensene lar deg gjennomføre massasjen effektivt.
Passer ypperlig til aktivering av musklene før trening!

Fordeler

  • 4 behandlingsfrekvenser!
  • Lang batteritid.
  • Hele 9 utskiftbare hoder.
  • Holdbar konstruksjon.

Ulemper

  • Intet negativt å trekke frem.

Detaljert

DHZ ReGun Pro ble i utgangspunktet utviklet for det profesjonelle markedet, men er også naturligvis egnet til hjemmebruk.

ReGun Pro leveres med hele 9 utskiftbare hoder, slik at du slipper å kjøpe ekstradeler selv.

Med hele 4 ulike behandlingsfrekvenser kan du enkelt variere trykket i løpet av massasjen, og med en kapasitet på 3200 støt pr minutt vil du enkelt kunne øke blodstrømmen før trening.

Det oppladbare batteriet har god kapasitet, og holder i følge produsenten i omkring 2-4 timers bruk, avhengig av hvilken behandlingsfrekvens du benytter.

  • Antall behandlingsfrekvenser: 4
  • Battertid: Omkring 2-4 timer
  • Oppladbare batterier: Ja
  • Maks antall støt per minutt: 3200

[wp-review-pro-price-parse]

For å få en full oversikt anbefaler vi at du sjekker ut vår test av massasjepistoler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!