Naardic Erfaring: Interaktiv trening fra hjemmet

Naardic Interaktiv Trening

Naardic har som mål å gjøre hjemmetreningen mer effektiv og motiverende. Hva ble vår erfaring etter å ha tatt en titt på tjenestene hos Naardic?

Gjennom pandemien skjønte mange at det faktisk er mulig å trene hjemmefra. Det er jo mye positivt med å ta en rask økt hjemme, men én ting kommer man ikke unna. Det kan bli litt lite motiverende å trene alene hele tiden.

Løsningen? Interaktiv trening fra Naardic!

Siden oppstarten i 2020 har Naardic utvidet tilbudet betraktelig, og er nå å anse som en komplett plattform for interaktiv trening via nett.

Naardic logo

Naardic

Interaktiv trening fra ditt eget hjem!

Naardic Erfaring: Kort oppsummert

Naardic er et online treningsstudio, hvor alle treningstimene gjennomføres sammen med en erfaren instruktør.

Det unike med Naardic er de interaktive treningstimene. Her får du hjelp og veiledning underveis i treningsøkten, rett fra din egen stue. Samtidig kan du møte de andre deltakerne via videokonferansesystemet. Perfekt for deg som ikke vil gå glipp av den sosiale biten fra treningen!

Den store fordelen med Naardic er altså at treningsintruktøren kan se deg gjennom hele økta. Instruktøren kan derfor enkelt gi deg spesialtilpasset oppfølging.

Samtidig trekker det jo ikke akkurat ned at man finner mange kjente navn blant instruktørene. Vi nevner blant annet Yngvar Andersen, Ole Petter Hjelle og Silje Thorstensen.

Per januar 2023 har Naardic over 20 erfarne treningsinstruktører, og det er samtidig stor variasjon mellom de ulike timene som tilbys. Vi nevner blant annet HIIT, pilates, mobilitetstrening, yoga og styrketrening!

Hva er Naardic?

https://youtu.be/oJb-D_EzA-k

Naardic er et online treningsstudio bestående av over 20 erfarne og dyktige treningsinstruktører.

Blant instruktørene finner du erfarne utøvere innenfor en lang rekke idrettsgrener. Vi nevner blant annet treningsprofilen Yngvar Andersen, fitnesslegenden Silje Thorstensen og «treningslegen» Ole Petter Hjelle.

Felles for alle av instruktørene er at de har sine egne ekspertområder. Med gode og erfarne instruktører på laget kan du føle deg trygg på at treningstimene hos Naardic er av høy kvalitet.

Via nettsidene til Naardic finner du en enkel og intuitiv oversikt over alle de planlagte treningstimene. Vi er mildt sagt ikke skuffet over utvalget!

Timeplan Naardic
Et utdrag fra timeplanen per januar 2023. Her er det mye spennende å velge i!

Som du ser fra timeplanen er det et bredt utvalg av treningstimer som tilbys. I prinsippet skal det godt gjøres om du ikke klarer å finne en treningstime som passer deg og ditt behov. Naardic jobber samtidig aktivt med å utvide tilbudet, og det dukker stadig opp nye og spennende treningstilbud.

Det er nettopp dette som er en av de største styrkene til Naardic som tilbyder av interaktiv trening.

Fra den relativt spede oppstart i 2020 med kun 3 instruktører, kan Naardic nå tilby et fullkomment alternativ til et tradisjonelt treningssenter. Utvalget er faktisk i mange tilfeller større enn det man finner på et vanlig treningssenter.

For hver eneste treningstime gis det detaljert informasjon om både instruktøren, selve treningsøkten og eventuelt hva slags treningsutstyr du trenger for å gjennomføre økten.

Blir det enklere?

Naardic logo

Naardic

Interaktiv trening fra ditt eget hjem!

Hva menes med interaktiv trening?

I videoen over ser du et eksempel på en interaktiv treningsøkt med yoga. Instruktøren er Silje Thorstensen, som har vært aktiv i treningsbransjen helt siden 2004.

Interaktiv trening innebærer altså enkelt og greit at både du og instruktøren kan kommunisere underveis i treningsøkten. Du ser hele tiden instruktøren, og ikke minst – instruktøren ser deg. Med mindre du helst vil trene uten kamera, selvfølgelig.

Om føler deg usikker i løpet av økta, eller bare har noen spørsmål, kan du få spesialtilpasset veiledning fra instruktøren underveis. Vi anbefaler samtidig at du møter opp litt tidlig til treningstimene. Instruktøren er nemlig tilgjengelig i 10 minutter før hver treningstime. En enkel metode for å bli litt bedre kjent!

Om ønskelig kan du også la de andre kursdeltakerne se deg. Hva med å danne en liten gruppe hvor dere kan pushe hverandre litt ekstra?

Obs: Det er selvfølgelig helt frivillig å bruke kamera. Om du ikke vil at instruktøren eller de andre skal se deg, er det ingen hos Naardic som kommenterer noe som helst med det.

Hvem passer Naardic for?

Naardic passer for alle som ønsker å komme i bedre form. Både nybegynnere og mer viderekomne mosjonister kan nyte godt av et medlemskap hos Naardic.

Enten du vil bli sterkere, få bedre kondisjon eller bare være litt i bevegelse, har Naardic et passende tilbud. Blant treningstilbudene finner du både pilates, HIIT, mobilitetsøkter, sirkeltrening og mye mer.

I snitt gjennomfører Naardic hele 80 – 100 interaktive treningsøkter hver eneste uke (per september 2022). Øktene er spredd jevnt utover dagen, helt fra 06:00 til 22:00.

Konklusjonen? Naardic passer for alle som ønsker å komme i bedre form og bevege seg mer i hverdagen!

Hvor mye koster et medlemskap hos Naardic?

Allright. Pris er jo tross alt litt viktig det også. Det kommer man ikke unna.

Heldigvis er prisnivået hos Naardic riktig så fornuftig.

Om du setter opp et månedlig abonnement vil dette koste deg 379 ,- per måned. Med dette abonnementet får du fritt utvalg av både trenere, timer og tidspunkt for timene. Abonnementet har ingen bindingstid.

Du kan for øvrig også velge å gå for en løsning hvor du binder deg for 12 måneder. Den månedlige prisen vil da være 349 kroner.

Til sist kan du velge å betale inn hele abonnementsperioden på 12 måneder i ett jafs. Totalsummen vil da være 3588 kroner (299 ,-/mnd).

Naardic logo

Naardic

Interaktiv trening fra ditt eget hjem!

Kilder

Avatar

Hege

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.