Naardic – Interaktiv trening fra hjemmet!

Naardic Interaktiv Trening

Inneholder annonsørlenker

Det å trene hjemmefra har blitt mer og mer populært den siste tiden, og flere og flere av oss kjenner nok litt på at det kan være tøft å finne både motivasjon og inspirasjon til å fortsette i det gode sporet.

Med stengte treningssentre over hele landet (korona-pandemien) har nok mange kjent på behovet for et online treningsstudio – hvor man får god veiledning fra erfarne treningseksperter.

Naardic takler dette problemet på en svært god måte, og har siden oppstarten i 2020 fått med seg over 30 erfarne treningsinstruktører – og vi ser store navn som eksempelvis Yngvar Andersen, Ole Petter Hjelle og Olaf Tufte.

Naardic – Kort oppsummert

Naardic er et online treningsstudio, hvor alle treningstimene gjennomføres sammen med en erfaren instruktør.

Annonsørinnhold

Black Friday Hellofresh

Eksklusivt Black Week-tilbud hos HelloFresh!

Nye kunder kan nå spare inntil 1259 kroner på de 4 første matkassene. Tilbudet gjelder kun i en begrenset tidsperiode!

Bestill her

Samtlige av timene er interaktive, noe som i praksis tilsier at du til enhver tid kan se treningsinstruktøren underveis i økten.

Den store fordelen med Naardic, sammenlignet med mange andre online treningsstudioer, er likevel at instruktøren også kan se deg.

Underveis i treningsøkten kan derfor instruktøren enkelt gi deg spesialtilpasset oppfølging, og du får i praksis de samme fordelene som du ville fått på et helt vanlig treningskurs – rett fra ditt eget hjem.

Per dags dato har Naardic over 30 erfarne treningsinstruktører, og det er stor variasjon mellom de ulike timene som tilbys – og vi nevner blant annet HIIT, pilates, mobilitetstrening, yoga og styrketrening.

Som prikken over i-en tilbyr Naardic også en helt uforpliktene 14-dagers prøveperiode, hvor du enkelt kan melde deg på noen treningstimer for å se om dette er noe for deg.

Du kan klikke her for å gå direkte til Naardic’s egne nettsider!

Hva er Naardic?

Naardic er et online treningsstudio bestående av over 30 erfarne og dyktige treningsinstruktører.

Blant instruktørene finner du svært erfarne utøvere innenfor en lang rekke idrettsgrener, og vi nevner blant annet bautaen Olaf Tufte, fitnesslegenden Silje Thorstensen og «fitnessdoktoren» Ole Petter Hjelle.

Felles for samtlige av instruktørene er at de alle har sine egne ekspertområder, og med hele 30 instruktører med på laget blir utvalget stort.

Via nettsidene til Naardic finner du en enkel og intuitiv oversikt over alle de planlagte treningstimene, og vi er mildt sagt ikke skuffet over utvalget.

Naardic timeplan
Lite utdrag fra timeplan hos Naardic, med et bredt utvalg av timer hver eneste dag.

Som du ser utifra timeplanen er det et svært bredt utvalg av treningstimer som tilbys, og i prinsippet skal det godt gjøres dersom du ikke klarer å finne en treningstime som passer deg og ditt behov.

Og det er nettopp dette som er en av de største styrkene til Naardic som tilbyder av interaktiv trening.

Fra den relativt spede oppstart i 2020 med kun 3 instruktører, kan Naardic nå tilby et fullkomment alternativ til et tradisjonelt treningssenter – og utvalget er faktisk i mange tilfeller større enn det man normalt finner på et fysisk treningssenter.

For hver eneste treningstime gis det detaljert informasjon om både instruktøren, selve treningsøkten og eventuelt hva slags treningsutstyr du trenger for å gjennomføre økten.

Kan det bli enklere?

Hva menes med interaktiv trening?

I videoen over ser du et eksempel på en interaktiv treningsøkt med yoga som gjennomføres av instruktøren Silje Blindheim.

Som nevnt setter vi i redaksjonen stor pris på at Naardic hever det tradisjonelle online treningsstudioet til et nytt nivå ved hjelp av det som omtales som interaktiv trening.

I praksis tilsier det at du til enhver tid kan se instruktøren underveis i treningsøkten, og alle treningstimene er direktesendte via kommunikasjonsappen Zoom.

I tillegg til at du kan se instruktøren og enkelt bekrefte at du gjør alle øvelsene på riktig måte, kan instruktøren også se deg.

Dersom du skulle føle deg usikker på om måten du trener på er riktig, eller bare generelt skulle ha noen spørsmål, kan du altså få spesialtilpasset veiledning fra instruktøren underveis i treningsøkten.

Ved å møte opp litt tidlig til de digitale treningstimene vil du også kunne bli bedre kjent med instruktøren, som alltid er tilgjengelig for spørsmål i minst 10 minutter før hver eneste treningstime.

Om ønskelig kan du også la enkelte av de andre kursdeltakerne se deg – slik at dere i praksis blir en liten gruppe som kan pushe hverandre og holde motivasjonen oppe.

Naardic har for øvrig også lagt til rette for at ikke alle nødvendigvis ønsker dette, og du kan derfor naturligvis til enhver tid skru av kameraet om du skulle ønske det.

Hvem passer Naardic for?

Naardic passer for så godt som alle som ønsker å komme i litt bedre form, og som nevnt er utvalget av ulike treningsformer svært bredt.

Både nybegynnere og mer viderekomne mosjonister kan nyte godt av et medlemskap hos Naardic, og samtlige av treningstimene er rangert på et nivå fra 1 til 6.

Dersom en gitt treningsform er helt ny for deg, anbefaler vi at du prøver deg på en time hvor nivået er rundt 1 – 2.

Om du derimot har mer erfaring, eller bare ønsker en real utfordring, kan du alltids prøve deg på høyere nivåer – hva med en styrkeøkt på nivå 3 – 6?

Utvalget er som nevnt også svært godt, og i løpet av kun èn uke tilbys over 100 forskjellige treningstimer.

Konklusjonen er derfor enkelt og greit at Naardic passer for alle som ønsker å bevege seg mer i hverdagen – på en enkel og motiverende måte.

Hvor mye koster et medlemskap hos Naardic?

Naardic Abonnement

Sammenlignet med hva som faktisk tilbys hos Naardic, mener vi generelt sett at prisnivået så absolutt er fornuftig.

Dersom du setter opp et månedlig abonnement vil dette koste deg 599 ,- per måned, hvor du altså får fritt utvalg av både trenere, timer og tidspunkt for timene.

Dette abonnementet er uten binding, og du kan til enhver tid si opp avtalen dersom det skulle være ønskelig.

Du kan for øvrig også velge å gå for en løsning hvor du binder deg for 12 måneder, og den månedlige prisen vil da være 499 kroner – hvor du også får med en egen utstyrspakke til en verdi av 2.000 kroner med på kjøpet.

Til sist kan du også velge å betale inn hele abonnementsperioden på 12 måneder i ett jafs, hvor totalsummen da vil være 4.788 kroner (399 ,-/mnd).
Dersom du velger denne løsningen vil du også få med utstyrspakken til 2.000 kroner med på kjøpet.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på at samtlige av abonnementsløsningene tilbys med en 14-dagers uforpliktende prøveperiode, slik at du enkelt kan teste ut om konseptet er noe for deg.

Du kan se full oversikt over de ulike abonnementene hos Naardic her!