Å trene hjemmefra har aldri vært mer populært, og et sett med manualer vil drastisk forenkle treningen.

Ved å ha et par manualer til rådighet vil du enkelt kunne gjennomføre fleksible treningsøkter, hvor du kan fokusere på samtlige av muskelgruppene.

Det er allikevel flere faktorer du bør ta hensyn til når du skal gå til innkjøp av justerbare manualer, slik som eksempelvis den totale vektbelastningen.

Den totale vektbelastningen avhenger naturligvis av ditt styrkenivå, og du bør utvilsomt kjøpe manualer hvor du kan trene med en belastning som er tyngre enn det du klarer i dag – slik at du kan øke i styrke, uten at du trenger å gå til nye innkjøp.

Enkelte manualer lar deg også justere belastningen uten at du trenger å benytte deg av x antall vektskiver, som i det store og hele er et enormt pluss – både når det kommer til brukervennlighet og plassbesparelse.

I vår test av Bowflex SelectTech 1090I har vi gått nøye gjennom spesifikasjonene og tilbakemeldingene fra kundene, og gitt en total vurdering basert på hvor godt produktet er egnet til hjemmetrening!

Test av Bowflex SelectTech 1090I

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

BESTE PREMIUMVALG - Bowflex SelectTech 1090I

4.8
BOWFLEX SelectTech 1090i test

Produktbeskrivelse: Bowflex SelectTech 1090I er et solid premiumvalg for deg som vil ha det beste av det beste, og som ønsker å ta treningen til et nytt nivå.

Disse justerbare manualene lar deg enkelt variere belastningen, uten at du behøver å benytte deg av ekstra vektskiver eller manualer.

Bowflex er tro til konseptet, og gjennom de enkle håndtakene på manualene kan du enkelt justere vektbelastningen.
Den minste belastningen du kan trene med er 4 kilo, mens du maksimalt kan trene med hele 41 kilo - noe som i praksis er mer enn nok for de aller fleste av oss.

Totalt kan belastningen justeres mellom 17 ulike nivåer, som i praksis fører til at Bowflex SelectTech 1090I erstatter 17 tradisjonelle hantler.

Slik som for forgjengeren, SelectTech 552I, er den store fordelen med disse manualene at du ikke trenger å dedikere et helt rom til hantler med tilhørende vekter.
Du trenger enkelt og greit kun ha plass til 1-2 manualer, og du behøver ikke å kjøpe inn et lass med vektskiver for å oppnå den belastningen du ønsker deg.

Bowflex SelectTech 1090I er kort og godt et solid premiumvalg for deg som virkelig vil trene tungt, og som har behov for en plassbesparende og fleksibel løsning!

Fordeler

  • Høy maksimal belastning.
  • Justerbar belastning.
  • Erstatter 17 manualer.
  • Mange vektinnstillinger.
  • Plassbesparende.
  • Kostnadseffektiv løsning.

Ulemper

  • Manualene kan være litt store for enkelte øvelser.
  • Laveste belastning kan være litt høy for enkelte.

For å få en full oversikt over de beste manualene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av justerbare manualer!