X-Erfit Row 200 Test: Beste budsjettvalg!

X-Erfit Row 200

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

I vår test av X-Erfit Row 200 har vi tatt hensyn til faktorer som pris, ytelse, funksjoner, konstruksjon og holdbarhet – samt hvor letthåndterlig den er.

Den samlede vurderingen representerer hvor mye valuta du får for pengene.

Test av X-Erfit Row 200

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Slik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på ulike kriterier.

Disse kriteriene er eksempelvis pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid, design og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

BESTE BUDSJETTVALG - X-Erfit Row 200

4.9
getfitness-badge
X-ERFIT Row 200
Motstandstype: Magnetisk Antall motstandsnivåer: 8 Innebygd treningscomputer: Ja Antall treningsprogrammer: Ingen Pulsmåler: Nei Transporthjul: Ja Sammenleggbar: Ja Produktvekt: 27 kg Maksimal brukervekt: 110 kg Mål: 184 x 50 x 81 cm

Èn av de største fordelene med X-Erfit Row 200 er nok at den er både plassbesparende og letthåndterlig.

Motstand

X-Erfit Row har magnetisk motstand med et svinghjul på 6 kg. Magnetisk motstand er også den mest stillegående, så romaskinen har et lavt og behagelig støynivå.

Via det enkle justeringshjulet plassert under konsollen kan du justere motstanden mellom totalt 8 ulike motstandsnivåer. Dette gir godt med variasjonsmuligheter!

Funksjoner

Treningscomputeren har 6 funksjoner som gir deg bra med informasjon om treningsøkten din. Her kan du se både tid, distanse, kaloriforbruk og antall rotak.

Det vi imidlertid savner er en innebygd pulsmåler, men igjen så er ikke det å forvente til en såpass lav pris.

Ellers fremstår betjeningspanelet som oversiktlig. Her finner du en enkel hurtigknapp for ønsket modus, samtidig som du kan bla gjennom og se data om treningsøkten.

Konstruksjon

Selve sittestillingen omtales som svært behagelig. Romaskinen leveres med en utvidet aluminiumsskinne som gjør at personer med en høyde opptil 190 cm kan bruke den!

Row 200 har en egenvekt på kun 27 kilo, og den kan enkelt foldes sammen når den ikke er i bruk.

Den maksimale brukervekten er 110 kg. Romaskinen er derfor godt egnet til de aller fleste, men vi skulle gjerne sett at X-Erfit klarte å gjøre brukervekten enda litt høyere.

Selv om romaskinen fremstår som litt enklere enn mange konkurrenter, mener vi at dette er en god romaskin for deg som er nybegynner. Den er enkel i bruk, og treningsøktene kan bli riktig så intense!

Oppsummert

X-Erfit Row 200 er ikke den mest avanserte romaskinen som er å få tak i, men den gjør allikevel det den lover.
Treningscomputeren er god nok, og den utvidede aluminiumsskinnen sørger for at romaskinen passer de aller fleste.

Et godt valg til en veldig god pris!

Fordeler

  • God pris!
  • Plassbesparende.
  • Letthåndterlig.
  • Sammenleggbar.
  • Behagelig sittestilling.

Ulemper

  • Mangler pulsmåler.
  • Lite display på treningscomputeren.

For å få en full oversikt over de beste romaskinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste romaskiner i Norge!