Når du skal drive med hjemmetrening er det veldig viktig at du har et godt underlag å trene på.

Ikke bare er underlaget viktig for komforten – du vil også minimere risikoen for skader ved å skaffe deg en god treningsmatte.

En annen fordel med å bruke matter som er spesielt designet for trening er at de som regel er sklisikre, slik at du helt trygt kan utføre ulike øvelser uten å risikere ubehagelige overraskelser.

I vår test av Abilica XC GymMat har vi gått grundig til verks, og vurdert treningsmatten basert på faktorer som sikkerhet, komfort og kvalitet.

Test av Abilica XC GymMat

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Abilica - XC GymMat

4.8
Abilica XC GymMat Test

Produktbeskrivelse: Denne treningsmatten er en del av Abilicas egne Klæbo Collection, og leveres derfor signert av Johannes Høsflot Klæbo.
Matten er hele 1,5 centimeter tykk, noe som gir god komfort under treningsøkten.
XC GymMat gir god friksjon, og ligger derfor stødig på gulvet - uten å skli.

Fordeler

  • Miljøvennlig materiale.
  • God friksjon.
  • Behagelig å trene på.

Ulemper

  • Kunne med fordel vært noe lengre.

Detaljert

Abilica er godt kjent for sine gode kvalitet, og de har heller ikke spart på kruttet med denne treningsmatten.

XC GymMat er den del av Abilicas egne Klæbo Collection, og leveres derfor med en trykt signatur av Johannes Høsflot Klæbo.

Med en tykkelse på hele 1,5 centimeter er du sikret god komfort under treningsøkten, og du kan enkelt utføre øvelser slik som sit-ups uten ubehag.

Noe vi liker spesielt godt med denne treningsmatten er at den har like høy friksjon på begge sider, slik at du kan trene på hvilken side du ønsker.

Friksjonen i seg selv er det også lite å utsette på – treningsmatten ligger stødig på gulvet gjennom hele treningsøkten.

En annen finurlig detalj er at treningsmatten er produsert med det miljøvennlige NBR-materialet, hvilket tilsier at den ikke inneholder noen uønskede giftstoffer.

Kort og godt er dette en god treningsmatte til hjemmebruk, som leveres med et stilig lavprofil design!

  • Bredde: 60 centimeter
  • Lengde: 120 centimeter
  • Tykkelse: 1,5 centimeter
  • Farge: Sort
  • Materiale: NBR

[wp-review-pro-price-parse]

For å få en full oversikt over de beste treningsmattene anbefaler vi at du sjekker ut vår test av treningsmatter!