Pre Workout, også kjent som PWO, er et solid kosttilskudd som typisk inneholder en rekke muskelbyggende og energigivende næringsstoffer.

PWO-tilskudd er spesielt designet for å gi deg akkurat den boosten du trenger for å komme gjennom en hard treningsøkt!

Det finnes mange typer Pre Workout på markedet, og de er sammensatt på forskjellige måte.

En ting har de til felles, og det er at de skal gi deg en ekstra boost på trening.

I tillegg bidrar mange PWO-tilskudd til mindre muskelstivhet og melkesyre, økt forbrenning, kortere restitusjonstid – og ikke minst, en mye kraftigere pump på trening!

Test av The Curse

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Cobra Labs - The Curse

4.6
The Curse er et intensivt PWO-tilskudd

Produktbeskrivelse: The Curse PWO fra Cobra Labs er et effektivt og potent Pre Workout-tilskudd.
PWO-tilskuddet inneholder maksimale mengder kreatin monohydrat, arginin alfaketoglutarat (AAKG) og citrullin, som vil bidra til at du kjenner en umiddelbar effekt.
Produktet bidrar til økt styrke, eksplosivitet og pump i musklene under treningsøkten. For å være ekstra oppkvikkende, er det tilsatt hele 145 milligram koffein per dosering.
I tillegg til dette er tilskuddet beriket med en god dose aminosyrer, som bidrar til en optimal tilstand for både restitusjon og muskelbygging.

For å få en full oversikt over de beste PWO-tilskuddene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av Pre Workout!