Pre Workout, også kjent som PWO, er et solid kosttilskudd som typisk inneholder en rekke muskelbyggende og energigivende næringsstoffer.

PWO-tilskudd er spesielt designet for å gi deg akkurat den boosten du trenger for å komme gjennom en hard treningsøkt!

Det finnes mange typer Pre Workout på markedet, og de er sammensatt på forskjellige måte.

En ting har de til felles, og det er at de skal gi deg en ekstra boost på trening.

I tillegg bidrar mange PWO-tilskudd til mindre muskelstivhet og melkesyre, økt forbrenning, kortere restitusjonstid – og ikke minst, en mye kraftigere pump på trening!

Test av The Butcher

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Swedish Supplements - The Butcher

4.4
The Butcher fra proteinfabrikken.no har kommet godt ut i vår test av pre workout

Produktbeskrivelse: The Butcher er en velkjent og høyt elsket Pre Workout som er laget på bakgrunn av vitenskapelig dokumentasjon om virkemåten til ingrediensene.
Denne er laget for å gi kraftig og langvarig pump, intens fokus og øker eksplosivitet og energi som varer lenge. Dette PWO-tilskuddet ligger tett inntil testvinneren, både på smak, pris og aktive ingredienser!
Fås i 4 spennende smaksvarianter.

For å få en full oversikt over de beste PWO-tilskuddene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av Pre Workout!