Titan Life Trainer R22 Water Rower Test

Test av beste romaskin til hjemmebruk 2019

Romaskiner har blitt et mer og mer populært treningsapparat i de norske hjem, og det med god grunn.

En romaskin vil bygge både styrke og utholdenhet i over- og underkroppen, og er derfor et perfekt verktøy for en skikkelig fullkroppsøkt.

I tillegg til å bygge både muskler og utholdenhet, er en romaskin et perfekt verktøy for vektnedgang.
Robevegelsen er unik, og muliggjør en hardere treningsøkt – uten å legge hard belastning på ledd og knær.

Sammenlignet med en tredemølle koster en romaskin ofte adskillig mindre, og kan derfor være et godt alternativ dersom du ikke er helt komfortabel med punge ut for en tredemølle.

I vår test av Titan Life Trainer R22 Water Rower har vi tatt hensyn til faktorer som pris, ytelse, funksjoner, konstruksjon og holdbarhet – samt hvor letthåndterlig den er.

Den samlede vurderingen representerer hvor mye valuta du får for pengene.

Test av Titan Life Trainer R22 Water Rower

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Titan Life Trainer R22 Water Rower

4.8
Test av romaskin TITAN LIFE Trainer R22 Water Rower

Produktbeskrivelse: Titan Life Trainer R22 Water Rower byr på en fantastisk og realistisk treningsopplevelse.

Ulikt svært mange andre romaskiner er Rower R22 utstyrt med vannbasert motstand, slik at rotakene føles både behagelige og svært realistiske.

På fremsiden av romaskinen finner du en praktisk og oversiktlig LCD-skjerm, som er koblet opp mot den integrerte treningscomputeren.
Treningscomputeren har støtte for en lang rekke praktisk funksjoner, og vi nevner blant annet tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og antall rotak.

I tillegg til dette er den integrerte treningscomputeren utstyrt med innebygd pulsmottaker, slik at du enkelt kan ta på deg et pulsbelte for å få mer detaljerte data om treningsøkten.

For å sikre ekstra god komfort gjennom hele treningsøkten er naturligvis fotstroppene justerbare, og setet gir tilstrekkelig polstring.

Titan Life Trainer R22 Water Rower byr på en svært realistisk treningsfølelse, og den vannbaserte motstanden gjør at rotakene føles jevne og behagelige.
Den integrerte treningscomputeren er utstyrt med mange hendige funksjoner, og du kan enkelt utføre pulsmålinger via den trådløse pulsmottakeren.

Fordeler

 • Pulsmottaker.
 • Avansert treningscomputer.
 • Solid konstruksjon.
 • Vannbasert motstand.
 • Realistisk robevegelse.
 • Solid konstruksjon.
 • Behagelig sete.

Ulemper

 • Pulsbelte må kjøpes separat.

Detaljert

 • Mål ( L x B x H): 225,2 x 50,2 x 83 cm
 • Pulsmottaker: Ja
 • Display viser: Antall rotak, hastighet, tid, distanse og kalorier
 • Motstandstype: Vannmotstand
 • Sammenleggbar: Ja
 • Vekt: 31 kg
 • Maksimal brukervekt: 150 kg

For å få en full oversikt over de beste romaskinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste romaskiner i Norge!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!