Nordic 205 Indoor Test

Spinningsykkel test

Det har blitt mer og mer vanlig å bruke spinningsykler til hjemmetrening.

En spinningsykkel vil bidra til å bygge styrke og utholdenhet i hele underkroppen, og er en solid og effektiv treningsmetode.

I vår test av Nordic 205 Indoor har vi tatt hensyn til faktorer som pris, ytelse, funksjoner, konstruksjon og holdbarhet – samt hvor letthåndterlig den er.

Den samlede vurderingen representerer hvor mye valuta du får for pengene.

Test av Nordic 205 Indoor

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Nordic 205 Indoor

4.9
Nordic 205 Indoor Test

Produktbeskrivelse: Nordic 205 Indoor er en svært prisgunstig spinningsykkel, som passer perfekt for deg som er opptatt av kvalitet - uten at det nødvendigvis trenger å koste skjorta.

Med et svinghjul på hele 20 kg kan du føle deg trygg på at sykkelen føles stabil selv ved intensive intervalløkter, og den stabile konstruksjonen gir deg en solid premium-følelse.

Nordic er også tro til konseptet, og har med 205 Indoor produsert en ergonomisk spinningsykkel - hvor du enkelt kan justere både setet og styret for å finne den sittestillingen som passer best for deg og din kropp.

Leveres med innebygde transporthjul for enkel forflytning!

Fordeler

 • Jevn og stabil motstand.
 • Solid konstruksjon.
 • Egen flaskeholder.
 • Nødbrems.
 • Letthåndterlig.
 • Ergonomisk utforming.

Ulemper

 • Ingen treningscomputer.
 • Ingen pulsmåler.

Detaljert

Nordic 205 Indoor er en populær spinningsykkel som passer godt til hjemmebruk.

For å redusere kostnadene for deg som forbruker har Nordic valgt å ekskludere treningscomputeren, og dermed har de kunnet fokusere mer på selve sykkelen.

Først og fremst er Nordic 205 Indoor utstyrt med et 20 kg svinghjul, og sykkelen har fått mye skryt for å gi jevne og behagelige tråkk – selv ved høyintensive treningsøkter.

Selve konstruksjonen har vi også lite å utsette på, og sykkelen er spesielt designet for tøffe treningsøkter hvor du kan gi alt.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på den ergonomiske utformingen, hvor du kan enkelt kan justere setet og styret – både horisontalt og vertikalt.

Dersom du ønsker å variere motstanden underveis i treningsøkten, kan dette enkelt gjøres via den intuitive justeringsspaken på fremsiden av sykkelen.
For å øke motstanden vrir du enkelt og greit til høyre, og tilsvarende til venstre for å redusere motstanden.

Vi ønsker også å trekke frem at Nordic har valgt å plassere en svært nyttig nødbrems under styret, slik at du enkelt kan stoppe spinningen dersom du har behov for å komme deg av sykkelen raskt.

Kort og godt er dette en solid spinningsykkel til hjemmetrening, som du vil kunne ha nytte av i mange år fremover.

Nordic har valgt å redusere kostnadene ved å utelate unødvendige ekstra-funksjoner, og resultatet er en svært god spinningsykkel – til en fornuftig pris!

 • Mål (L x B x H): 108 x 53 x 124 cm
 • 20 kg svinghjul.
 • Transporthjul: Ja.
 • Justerbart styre: Ja.
 • Justerbart sete: Ja
 • Vekt: 42 kg
 • Maks brukervekt: 120 kg
For å få en full oversikt over de beste spinningsyklene på markedet, anbefaler vi at du sjekker ut vår test av spinningsykler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!