Julegaver til den treningsinteresserte!

Har du fortsatt ikke kommet i gang med julegavehandlingen?

Eller kanskje du sliter med å finne på noe å kjøpe?

I denne artikkelen gir vi deg 5 gode julegavetips som du kan kjøpe til de som er interessert i trening!

1. Massasjepistol

Abilica Massagegun testEn av de hotteste produktene på treningsmarkedet er for tiden massasjepistoler.

Massasjepistoler er spesielt designet for å bidra til økt restitusjon, mindre stølhet og forbedret mobilitet – og kan typisk benyttes både før og etter trening.

En massasjepistol er et godt verktøy som bidrar til å lindre ømme og støle muskler, og er et ypperlig verktøy for å løse opp i ubehagelige muskelspenninger i nakke og rygg.

For kun et par år siden fantes det svært få ulike massasjepistoler, men i løpet av den siste tiden har både tilbudet og etterspørselen eksplodert.

Kvaliteten på de ulike variantene varierer i veldig stor grad, og man ser også store variasjoner i prisnivået – hvor de rimeligste utgavene typisk koster en tusenlapp eller to, mens andre gjerne koster helt opptil 5000 – 6000 kroner pr stykk!

Tips: Sjekk ut vår test av massasjepistoler!

2. Hysteriske fitness-gensere

FitnessgenserEtter vår mening må dette være en av de aller beste julegavene du kan kjøpe til den treningsnarkomane vennen / kjæresten din.

Felles for alle disse genserne er at de ser mer eller mindre latterlige ut, og vi anser det som en perfekt julegave til den som kanskje har latt treningen gå litt for langt i løpet av den siste tiden.

Alle genserne er utstyrt med et komisk motiv, med en tilhørende tekst – slik som eksempelvis «No Lift – No Gift».

Dette er enkelt og greit gaven for den som lever og puster for treningen, selv midt i julestria!

Tips: Sjekk ut tilbud på fitness-gensere her!

3. Aktivitetsklokke

Fitbit Charge 4 testEt annet produkt som har blitt mer og mer populært i løpet av de siste årene er aktivitetsklokker.

En aktivitetsklokke er et genialt verktøy for å spore aktivitetsnivået i løpet av dagen, og flere av de mer avanserte utgavene har spennende funksjoner som gir nyttig informasjon om brukerens egen helse og livsstil.

De aller fleste aktivitetsklokkene på markedet leveres nå med innebygd pulsmåler og skritteller, samtidig som man ofte finner funksjoner som søvnregistrering, måling av stressnivå, automatisk treningslogging og lignende.

Prisnivået på aktivitetsklokker har heldigvis også gått drastisk ned i løpet av de siste årene.

Fra å koste mange tusen kroner, finner du nå svært gode aktivitetsklokker som gjerne ikke koster mer enn en tusenlapp eller to.

Tips: Sjekk ut vår test av aktivitetsklokker!

4. Treningspakker

Abilica Treningspakke for ferieTrening hjemmefra har i løpet av den siste tiden mer eller mindre blitt en trend, og det ser ikke ut til at trenden kommer til å stoppe med det første.

Salget av diverse treningsutstyr og kondisjonsapparater har virkelig tatt av i løpet av det siste året, og med den økte etterspørselen har leverandørene sett behovet for å levere egne treningspakker som er spesielt tilpasset hjemmetrening.

Disse treningspakkene inneholder typisk et bredt utvalg av ulikt treningsutstyr, hvor hovedfokuset er at man skal kunne gjennomføre en komplett fullkroppsøkt fra sitt eget hjem.

Utstyr man typisk finner i de ulike treningspakkene er treningsmatter, strikker, hantler, kettlebells, stepkasser og mye mer.

En av de største leverandørene av komplette treningspakker er X-Life, som tilbyr skreddersydde pakker for all slags trening.

Tips: Klikk her for å se gode tilbud på treningspakker hos X-Life!

5. Treningsmatte

Abilica XC GymMat TestDersom du ikke ønsker å investere i en hel treningspakke, kan naturligvis også en enkel treningsmatte være et svært godt alternativ.

Til tross for at man naturligvis blir noe mer begrenset i forhold til hvilke øvelser man kan utføre når man kun har en treningsmatte til rådighet, vil man allikevel kunne gjennomføre en god treningsøkt.

En av de viktigste faktorene når man skal drive med hjemmetrening er faktisk underlaget man trener på, og en god treningsmatte vil kunne minimere risikoen for skader over tid.

Dersom du er villig til å investere i en av de oppblåsbare utgavene, vil den heldige mottakeren kunne utføre en lang rekke ulike treningsformer – slik som eksempelvis turn, kampsport, hopp og stabilitetstrening.

Tips: Sjekk ut vår omtale av treningsmatter!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!