inSPORTline InCondi RW60 Test

Test av beste romaskin til hjemmebruk 2019

Det har blitt mer og mer vanlig å bruke romaskiner til hjemmetrening.

En romaskin vil bidra til å bygge styrke og utholdenhet i hele kroppen, og er en av de mest effektive treningsmetodene som finnes.

I vår test av inSPORTline InCondi RW60 har vi tatt hensyn til faktorer som pris, ytelse, funksjoner, konstruksjon og holdbarhet – samt hvor letthåndterlig den er.

Den samlede vurderingen representerer hvor mye valuta du får for pengene.

Test av inSPORTline InCondi RW60

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

inSPORTline InCondi RW60

4.9
inSPORTline Incondi RW60 Test

Produktbeskrivelse: inSPORTline er ikke av de mest kjente leverandørene her i landet, men har allikevel lang erfaring med utvikling av treningsapparater av høy kvalitet.

InCondi RW60 er intet unntak, og er et solid valg for deg som er på utkikk etter en funksjonsrik og stillegående romaskin.

Den elektromagnetiske motstanden kan justeres mellom totalt 16 ulike motstandsnivåer, som enkelt stilles inn via de intuitive hurtigtastene på treningscomputeren.

Selve computeren fremstår som svært gjennomtenkt og brukervennlig, og tilbyr et hav av nyttige funksjoner - slik som tid, distanse, kaloriforbruk, antall rotak, klokkevisning og pulsmåling.
Pulsen kan enkelt måles via den trådløse pulsmottakeren, og vi i redaksjonen setter stor pris på at inSPORTline har valgt å levere romaskinen med pulsbelte inkludert i prisen.
Utover dette har treningscomputeren en innebygd temperaturmåler, som enkelt og greit viser temperaturen i rommet du trener - uten at vi helt ser det store bruksområdet for denne funksjonen.

Med InCondi RW60 har inSPORTline valgt å tilrettelegge for variert og interaktiv trening, og computeren leveres derfor med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Romaskinen er sammenleggbar, og de innebygde transporthjulene gjør det svært enkelt å sette den til side når den ikke er i bruk.

inSPORTline Incondi RW60 er en svært funksjonsrik romaskin, som leveres med hele 16 ulike motstandsnivåer.
Den elektromagnetiske motstanden gir fra seg lite støy, og romaskinen kan enkelt slås sammen for å begrense plassbruken.

Fordeler

 • Funksjonsrik treningscomputer.
 • Leveres med trådløst pulsbelte.
 • Lavt støynivå.
 • Sammenleggbar.
 • Høy maksimal brukervekt.

Ulemper

 • Svinghjul kunne vært noe tyngre.

Detaljert

 • Mål ( L x B x H): 223 x 50 x  96 cm
 • Motstandstype: Elektromagnetisk
 • Funksjoner: Tid, distanse, kalorier, antall rotak, watt, puls, romtemperatur, kalender og klokke
 • Motstandsnivåer: 16
 • Transporthjul: Ja
 • Sammenleggbar: Ja
 • Trådløs pulsmottaker: Ja
 • Vekt: 33 kg
 • Maksimal brukervekt: 150 kg

For å få en full oversikt over de beste romaskinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste romaskiner i Norge!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!