Ellipsemaskin – Bowflex Max Trainer M5 Test

Ellipsemaskin test

Ellipsemaskiner har i den siste tiden blitt mer og mer populært.

Når du trener med en ellipsemaskin / crosstrainer så aktiverer du faktisk hele kroppen. Ellipsemaskiner er derfor en av de mest effektive treningsapparatene til både kondisjonstrening og vektnedgang.

I vår test av Bowflex Max Trainer M5 har vi gått grundig gjennom de ulike funksjonene, og gitt en samlet vurdering basert på hvor godt vi mener denne ellipsemaskinen egner seg til hjemmebruk.

Test av Bowflex Max Trainer M5

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Alle kriteriene i denne testen er vurdert basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

BEST I TEST - Bowflex Max Trainer M5

5
Bowflex Max Trainer M5 ellipsemaskin test

Produktbeskrivelse: Denne treningsmaskinen er det vi liker å kalle en oppgradert ellipsemaskin.
Max Trainer M5 fra Bowflex er en meget effektiv og solid treningsmaskin, og er en krysning mellom en tradisjonell stepmaskin og en ellipsemaskin.
Leveres med 16 ulike motstandsnivåer og gratis pulsbelte!

Produsent: Bowflex

Fordeler

 • Maksimal fettforbrenning.
 • Trådløs pulsmåler.
 • 16 motstandsnivåer.
 • Plassbesparende.

Ulemper

 • Ikke noe negativt å trekke frem.

Detaljert

Bowflex Max Trainer M5 er en av de heftigste treningsmaskinene som er å få tak i på det norske markedet.

Dette produktet er en krysning mellom en tradisjonell stepmaskin og en ellipsemaskin, og Bowflex har lyktes med å inkludere det beste fra begge verdener.

Den magnetiske motstanden kan enkelt stilles inn til hele 16 ulike nivåer, og med 8 forhåndsinstallerte treningsprogrammer kommer du raskt i gang med treningen.

Denne oppgraderte ellipsemaskinen fører til at du får en mer effektiv og fettforbrennende treningsøkt, og du kan potensielt forbrenne opptil 2,5 ganger mer enn med en vanlig ellipsemaskin.

Konstruksjonen er av høy kvalitet, uten at det går på bekostning av arealbehovet.

Bowflex Max Trainer M5 veier 64 kilo, og det innebygde transporthjulet gjør at maskinen er enkel å håndtere.

Leveres med pulsbelte som enkelt integreres mot den innebygde trådløse pulsmåleren.

Det eneste negative vi har å trekke frem med Max Trainer M5 er prisen, som altså er noe høyere enn for andre treningsmaskiner – men dette er å forvente, da denne treningsmaskinen er av høy kvalitet.

 • Mål (L x B x H): 117 x 64 x 160 cm
 • Motstandsnivåer: 16 nivåer.
 • Funksjoner: Tid, distanse, hastighet, puls, watt, RPM
 • Håndpulsmåler på styret
 • Trådløs pulsmåler
 • Transporthjul
 • Vekt: 64 kilo
 • Maks brukervekt: 135 kilo

For å få en full oversikt over de beste ellipsemaskinene på markedet, anbefaler vi at du sjekker ut vår test av ellipsemaskiner!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!