Abilica Journey BT Test

Ellipsemaskin test

Det har blitt mer og mer populært å trene med ellipsemaskiner, og det med god grunn.

Når du trener med en ellipsemaskin / crosstrainer så aktiverer du hele kroppen, og dette er derfor en av de mest effektive treningsapparatene til både kondisjonstrening og vektnedgang.

I vår test av Abilica Journey BT har vi gått grundig gjennom de ulike funksjonene, og gitt en samlet vurdering basert på hvor godt vi mener denne ellipsemaskinen egner seg til hjemmebruk.

Test av Abilica Journey BT

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Alle kriteriene i denne testen er vurdert basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Abilica Journey BT

4.9
Abilica Stream Journey Test

Produktbeskrivelse: Abilica Journey BT er en eksklusiv ellipsemaskin, som passer godt for deg som virkelig er opptatt av høy kvalitet.

Den magnetiske motstanden kan stilles inn til hele 32 ulike motstandsnivåer, som enkelt styres via den innebygde touch-skjermen.

For å sikre stødige og jevne tråkk er Abilica Journey BT utstyrt med et 8 kg tungt svinghjul, som i praksis også bidrar til å gi nok motstand til å gjennomføre en heftig treningsøkt.

Vi nevner også at steglenden er hele 40 centimeter, slik at bevegelsene oppleves så naturlige som mulig.

Abilica Stream Journey er naturligvis utstyrt med en innebygd treningscomputer, som inneholder en lang rekke hendige funksjoner - slik som tid, hastighet, kaloriforbruk, distanse og puls.

Innebygd bluetooth-tilkobling!

Fordeler

 • Håndpulsmåler.
 • Trådløs pulsmottaker.
 • 32 ulike motstandsnivåer.
 • Høydejustering av ben.
 • Bakgrunnsbelysning på LCD-skjerm.
 • Integrasjon mot iConsole+.

Ulemper

 • Pulsbelte kjøpes separat.
 • Brukergrensesnitt på computer fremstår som noe utdatert.

Detaljert

Ellipsemaskinen Journey BT er levert av den anerkjente leverandøren Abilica, og dette er modellen for deg som ønsker kvalitet.

Den magnetiske motstanden kan justeres mellom hele 32 ulike motstandsnivåer, og du vil hele tiden få informasjon om hvilket motstandsnivå du har valgt via den oversiktlige LCD-skjermen.

Svinghjulet har en total vekt på 8 kilo, som bidrar til gode og jevne tråkk – og sikrer samtidig at motstanden er tung nok til at man kan gjennomføre intensive treningsøkter.

Vi setter også stor pris på at Abilica har valgt å utstyre Journey BT med justerbare ben, slik at du enkelt kan finne den stillingen som passer best for deg og din kropp.

Funksjonsmessig har vi også lite å utsette på denne ellipsemaskinen – og vi nevner blant annet funksjoner som tid, hastighet, kalorier, distanse og puls.
Pulsmålingene kan enkelt gjennomføres via de innebygde håndpulsmålerne på styret, eller eventuelt via et trådløst pulsbelte (som forøvrig må kjøpes separat).

Utover dette er Journey BT utstyrt med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og du har også muligheten til å konfigurere egne pulsstyrte programmer.

Dersom du ønsker kan du også benytte deg av applikasjonen iConsole+, som muliggjør oppsett av ulike ruter via Google Maps.
Mens du trener vil du få fremvist bilder fra Google StreetView via LCD-skjermen – ikke helt det samme som å trene utendørs, men det er da bedre enn ingenting.

Innebygd bluetooth-tilkobling, slik at du enkelt kan koble treningscomputeren mot din mobiltelefon!

 • Mål (L x B x H): 145 x 58 x 171 cm
 • Motstandsnivåer: 32
 • Forhåndsinstallerte treningsprogrammer: 12
 • Funksjoner: Tid, distanse, hastighet, kalorier, watt, pulsmåling, bluetooth, iConsole+.
 • Steglengde: 40 cm
 • Svinghjul: 8 kilo
 • Håndpulsmåler på styret
 • Trådløs pulsmåler (pulsbelte kjøpes separat)
 • Transporthjul
 • Vekt: 62 kilo
 • Maks brukervekt: 150 kilo

For å få en full oversikt over de beste ellipsemaskinene på markedet, anbefaler vi at du sjekker ut vår test av ellipsemaskiner!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!