Vektvester har mange bruksområder, og har i den siste tiden blitt en svært populær metode for å øke belastningen ved trening.

Vektvester er spesielt godt egnet til kroppsvektøvelser, slik som armhevninger og chins – hvor det typisk ikke er så lett å øke belastningen med vanlige vekter.

Man ser også ofte at vektvester blir benyttet i forbindelse med kondisjonstrening, som vil bidra til både økt styrke og utholdenhet.

I vår test av Master Fitness vektvest har vi gått grundig til verks, og vi har sett på kundenes tilbakemeldinger for blant annet kvalitet på stoffet, komfort, holdbarhet, maks vektbelastning og passform.

Test av Master Fitness Vektvest

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Master Fitness Vektvest

4.5
Master Vektvest Test

Produktbeskrivelse: Denne vektvesten er levert av den anerkjente leverandøren Master Fitness, og forventningene er derfor store.

Den maksimale vektbelastningen for vesten vi omtaler i denne testen er 10 kilo, men tilsvarende vektvest er også tilgjengelig med en vektbelastning på 20 kilo.

Vektene kan justeres med intervaller på 1 kilo, og gir derfor stor fleksibilitet i forhold til hvilken belastning du ønsker å trene med.
De medfølgende vektene er i realiteten vektposer som er fylt opp med jernsand.

Master Fitness har nylig oppgradert vektvesten med en ny og forbedret passform, og tilbakemeldingene fra forbrukerne er at den rett og slett føles mer behagelig i bruk.
Tilgjengelig i flere ulike størrelser!

Fordeler

  • Solid konstruksjon.
  • God passform.
  • Vekt kan finjusteres helt ned til 1 kg.
  • Godt egnet til kondisjonstrening.
  • Godt egnet til styrketrening.
  • Tilgjengelig i flere størrelser.

Ulemper

  • Kun èn størrelse for 20 kg-utgaven.

For å få en full oversikt over de beste vektvestene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på var test av vektvester!