Gåmøller er den enkleste formen for treningsbånd, og er typisk et rimeligere alternativ enn en tradisjonell tredemølle.

Som det ligger i navnet er gåmøller tiltenkt at man skal på de, og de er ikke utviklet for at man skal kunne løpe eller utføre høyintensive treningsøkter.

I teorien er det jo naturligvis slik at alt man kan gjøre på en gåmølle, vil man også kunne gjøre på en tredemølle.

Ulikheten ligger som nevnt i at man ikke kan løpe på gåmøller, og det stilles derfor heller ikke like store krav til konstruksjon og ytelse.

For deg, som forbruker, innebærer dette at gåmøllene ofte har en lavere pris, og produsentene vil i praksis kunne vie større kostnader til selve treningsbåndet – til fordel for kostnader til selve konstruksjonen.

I vår test av inSPORTline Sangar har vi gått nøye gjennom spesifikasjonene til dette produktet, og gitt en total score basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Test av inSPORTline Sangar

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

inSPORTline Sangar

4
inSPORTline Sangar Test

Produktbeskrivelse: inSPORTline Sangar minner på mange måter om en tradisjonell tredemølle, med den store forskjellen at denne utgaven er langt mer kompakt.

Dette produktet omtales ofte som en gåmølle, til tross for at den maksimale hastigheten er 12 km/t - noe som i praksis fører til at du også kan jogge på denne mølla.

Ulikt mange andre gåmøller er inSPORTline Sangar utstyrt med en innebygd treningscomputer, hvor du blant annet finner hele 10 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.
Den innebygde treningscomputeren har i tillegg til dette funksjoner for både tid, hastighet, distanse, puls og kaloriforbruk.
Selve pulsmålingene gjennomføres via de innebygde håndpulsmålerne, som er plassert på håndtakene på hver sin side av tredemøllen.
All relevant treningsinformasjon fremvises via den integrerte LCD-skjermen, som er plassert på fremsiden av møllen.

Dersom du ønsker å gå i motbakke har du også muligheten til å stille inn stigningen i 2 ulike nivåer.

Lav egenvekt, og leveres med integrerte transporthjul!

Fordeler

  • Høy maksimal hastighet.
  • 10 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.
  • Pulsmåler.
  • Innebygd treningscomputer.
  • Transporthjul.
  • Sammenleggbar.

Ulemper

  • Ikke like kompakt som andre gåmøller.
  • Liten LCD-skjerm.
  • Maksimal brukervekt er kun 100 kg.

For å få en fulloversikt over de beste gåmøllene / kontormøllene, anbefaler vi at du tar en titt på denne testen!