Abilica MassageGun Pro Test

Beste massasjepistol test

Massasjepistoler er populære og spennende produkter, som er utviklet for å bidra til økt restitusjon, mindre stølhet og bedre mobilitet.

Massasjepistoler er forøvrig ikke bare passende til de som trener aktivt.

Dersom du ofte sliter med ubehagelige muskelspenninger i rygg og nakke vil en massasjepistol bidra til å lette spenningene, og dermed gi deg en mer behagelig og smertefri hverdag.

I vår test av Abilica MassageGun Pro har vi gått grundig gjennom produktets funksjoner, og gitt en total vurdering for produktet i sin helhet.

Test av Abilica MassageGun Pro

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Abilica MassageGun Pro - BESTE BUDSJETTVALG

4.9
Abilica Massagegun test

Produktbeskrivelse: Abilica MassageGun Pro er en rimelig massasjepistol, som passer perfekt for deg som enkelt vil kunne pleie ømme muskler etter en hard treningsøkt - uten at det trenger å koste skjorta.

Med Abilica MassageGun Pro kan du enkelt massere ulike muskelgrupper, og med hele 6 ulike behandlingsfrekvenser kan du enkelt tilpasse behandlingen etter deg og ditt behov.

Med i pakken finner du også 5 utskiftbare massasjehoder, hvor hver av hodene er spesialtilpasset for de ulike muskelgruppene - slik at du får en god og variert massasje, som virkelig lindrer og løser opp i muskulaturen.

Det oppladbare batteriet leveres med tilfredsstillende kapasitet, og avhengig av behandlingsfrekvensen du benytter vil du kunne benytte massasjepistolen sammenhengende i 2-5 timer.

Det beste med denne massasjepistolen er nok allikevel prisen.
Med Abilica MassageGun Pro har Abilica produsert en svært god og fleksibel massasjepistol, som konkurrerer med de aller beste på markedet - uten at dette reflekteres i prisnivået.

Abilica MassageGun Pro er enkelt og greit et svært godt budsjettvalg for deg som vil ha en fleksibel og pålitelig massasjepistol.
Massasjepistolen leveres med hele 6 ulike behandlingsfrekvenser, de 5 utskiftbare massasjehodene er spesialtilpasset for de ulike muskelgruppene!

Fordeler

  • 6 behandlingsfrekvenser!
  • OK batteritid.
  • 5 utskiftbare massasjehoder.
  • Stillegående.

Ulemper

  • Maksimal frekvens kunne vært noe høyere.

Detaljert

  • Antall behandlingsfrekvenser: 6
  • Battertid: Omkring 2-5 timer
  • Oppladbare batterier: Ja
  • Maks antall støt per minutt: 2800
  • Antall massasjehoder: 5

For å få en full oversikt anbefaler vi at du sjekker ut vår test av massasjepistoler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!