X-Erfit Run 200 Test

Inneholder annonsørlenker

I takt med at flere og flere har valgt å lage egne hjemmegym har treningsapparatene til X-Erfit blitt mer og mer populære. Her her det snakk om prisvennlige treningsapparater som passer perfekt for deg som vil gjennomføre enkle treningsøkter hjemmefra.

Ulikt mange andre treningsapparater på markedet er modellene fra X-Erfit spesielt designet til hjemmebruk. I praksis innebærer dette at apparatene ofte er litt enklere enn de mest avanserte premium-modellene, men til gjengjeld er også prisnivået langt mer fornuftig.

Forbrukerne er også svært fornøyde, og i skrivende stund har X-Erfit Run 200 en gjennomsnittlig vurdering på 4.4 av 5 stjerner hos X-Life.no. Dette liker vi!

Kort Oppsummert

BESTE BUDSJETTVALG - X-Erfit Run 200

4.8
getfitness-badge
X-erfit Run 200
Maksimal hastighet: 16 km/t Maksimal stigning: 12% Løpebånd: 120 x 42 cm Håndpulsmåler: Ja Trådløs pulsmåler: Nei Antall treningsprogrammer: 12 Tilkoblinger: AUX Sammenleggbar: Ja Transporthjul: Ja Produktvekt: 61 kg Maksimal brukervekt: 110 kg Se beste tilbud (6 999 ,-)

X-Erfit Run 200 leveres med en maksimal hastighet på 16 km/t, og stigningen kan justeres mellom 12 ulike nivåer.

Jevnt over er kundene svært fornøyde med produktet, og tilbakemeldingene viser blant annet at dette er en av de mest brukervennlige tredemøllene som er å få tak i.

Den innebygde treningscomputeren administreres via et lettfattelig betjeningspanel, og du finner praktiske hurtigknapper for både hastighet og stigning. Via computeren kan du også velge blant 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Forbrukerne er også svært fornøyde med hvor letthåndterlig denne mølla er. Run 200 kan enkelt slås sammen når den ikke er i bruk, og egenvekten er kun 61 kg!

X-Erfit Run 200 er kort og godt et meget godt budsjettvalg. Mølla passer spesielt godt til nybegynnere!

Fordeler

  • Plassbesparende.
  • Lav vekt.
  • Pulsmåler.
  • Solid konstruksjon.
  • Lettfattelig treningsdisplay.
  • Sammenleggbar.
  • Innebygde høyttalere.

Ulemper

  • Litt kort løpebånd for enkelte.
  • Maksimal brukervekt kunne vært litt høyere.

Løpebånd

Som nevnt er X-Erfit Run 200 et godt valg for nybegynneren, samtidig som prisnivået er lavt.

Dette reflekteres også til dels i løpebåndet. Båndet har en bredde på 42 centimeter, mens lengden er 120 centimeter.

Gitt det fornuftige prisnivået er vi så absolutt tilfredse med bredden. Vi skulle likevel gjerne sett at båndet var litt lengre, men til gjengjeld er det mer enn tilstrekkelig for nybegynnere som ønsker å komme i gang med treningen.

Hastighet & stigning

X-Erfit Run 200 leveres med en maksimal hastighet på 16 km/t. Kombinert med de 12 ulike stigningsnivåene kan du enkelt legge til rette for god variasjon i treningen.

Sidestilt med prisnivået er faktisk den maksimale stigningen overraskende god. Vi liker også at man kan justere mellom hele 12 ulike nivåer.

Om man videre ser på hastigheten så er naturligvis ikke dette av de aller raskeste modellene på markedet. Med 16 km/t er det likevel gode muligheter for skikkelige treningsøkter. Husk at gjennomsnittlig hastighet for jogging kun er 10 km/t!

Brukervennlighet

Dette er en av de desidert største styrkene til X-Erfit Run 200. Her har produsenten laget en enkel og brukervennlig tredemølle som kan brukes av så godt som hvem som helst.

For å holde prisnivået nede har X-Erfit sløyfet alt av avanserte funksjoner som man strengt talt ikke har behov for. Om man videre ser på betjeningspanelet til treningscomputeren er dette svært lettfattelig.

Knappene er store, og man finner enkle hurtigknapper for både hastighet og stigning.

Treningscomputer

Den integrerte treningscomputeren leveres med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer. Dette gjør det enkelt å komme i gang med treningen, og neste program er kun ett tastetrykk unna.

Computeren har også funksjoner for både hastighet, tid, distanse og kaloriforbruk. Samtidig kan du enkelt måle pulsen via de integrerte håndpulsmålerne.

Computeren oppleves som enkel å bruke, og både hastighet og stigning justeres raskt via de innebygde hurtigtastene på fremsiden av konsollen.

Vi setter også stor pris på at man kan koble til telefonen via AUX-inngangen. Dette lar deg høre musikk via de innebygde høyttalerne!

Konstruksjon

En av de største fordelene er nok hvor letthåndterlig tredemøllen er.

Med en egenvekt på kun 61 kg og et plassbesparende design, sitter du igjen med en tredemølle som er svært godt egnet til hjemmebruk. Run 200 er et spesielt godt valg for deg som har begrenset med plass til rådighet.

Oppsummert

X-Erfit Run 200 er et meget populært budsjettvalg for deg som er ute etter en plassbesparende tredemølle.

Egenvekten er lav, og det minimalistiske designet gjør dette til et svært godt valg for deg som har lite plass til rådighet.

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!