WalkingPad A1 Test

WalkingPad A1 Test

Gåmøller er den enkleste formen for treningsbånd, og er typisk et rimeligere alternativ enn en tradisjonell tredemølle.

Som det ligger i navnet er gåmøller tiltenkt at man skal på de, og de er ikke utviklet for at man skal kunne løpe eller utføre høyintensive treningsøkter.

I teorien er det jo naturligvis slik at alt man kan gjøre på en gåmølle, vil man også kunne gjøre på en tredemølle.

Ulikheten ligger som nevnt i at man ikke kan løpe på gåmøller, og det stilles derfor heller ikke like store krav til konstruksjon og ytelse.

For deg, som forbruker, innebærer dette at gåmøllene ofte har en lavere pris, og produsentene vil i praksis kunne vie større kostnader til selve treningsbåndet – til fordel for kostnader til selve konstruksjonen.

I vår test av WalkingPad A1 har vi gått nøye gjennom spesifikasjonene til dette produktet, og gitt en total score basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Test av WalkingPad A1

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

WalkingPad A1

4.5
WalkingPad A1 Test

Produktbeskrivelse: WalkingPad A1 er et godt valg for deg som vil ha en enkel og pålitelig gåmølle.

Denne gåmøllen minner i store trekk om storebroren, WalkingPad R1 Pro - med den forskjellen at den maksimale hastigheten er noe lavere, samt at prisnivået også er mer gunstig.

Med den medfølgende fjernkontrollen kan du enkelt justere hastigheten mens du trener, og WalkingPad A1 leveres blant annet med støtte for automatisk hastighetsjustering.

Før bruk settes gåmøllen enkelt opp via den tilhørende mobilapplikasjonen, før du må gjennomføre en opplæringsmodus for å få full nytte av møllen.

WalkingPad A1 har mottatt mye skryt fra forbrukerne for å være svært stillegående, samtidig som den tar minimalt med plass.

Sammenleggbar og svært letthåndterlig!

Fordeler

  • Svært gode tilbakemeldinger fra kundene.
  • Plassbesparende.
  • Sammenleggbar.
  • Letthåndterlig.
  • Automatisk hastighetsjustering.
  • Enkel fjernkontroll.

Ulemper

  • Maksimal brukervekt er kun 100 kg.
  • Må gjennomføre opplæringsprosess via mobilapplikasjon.

For å få en fulloversikt over de beste gåmøllene / kontormøllene, anbefaler vi at du tar en titt på denne testen!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!