VitaePro Test – Våre erfaringer

Kosttilskudd mot muskel- og leddsmerter

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Muskel- og leddsmerter er noe en stor del av den norske befolkningen sliter med, og det er faktisk anslått at over 50% av oss opplever slike smerter i løpet av et år.

Årsakene til muskel- og leddsmerter kan være mange, og man ser typisk at uvanlig tung fysisk belastning, psykisk stress eller en ubehagelig sitte- eller liggestilling er vanlige årsaker.

Uavhengig av årsaken til muskel- og leddsmertene, så er det en fellesnevner som går igjen – smertene er svært plagsomme og ubehagelige, samtidig som de kan føre til at livskvaliteten reduseres.

VitaePro er et ekstremt populært kosttilskudd som skal motvirke slike ubehagelige plager, og vi var derfor spente da vi skulle ta en titt på hva man faktisk kan forvente seg fra dette tilskuddet!

Vitaepro

VitaePro

Se tilbud på VitaePro!

Test av VitaePro

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på ulike kriterier.

Disse kriteriene er eksempelvis pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid, design og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

VitaePro

4.9
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Vitaepro

VitaePro har lenge vært en solid leverandør av kosttilskudd på det norske markedet, og har gjennom årene leverte sine produkter til flere hundre tusen fornøyde nordmenn.

Dette tilskuddet passer først og fremst til deg som sliter med muskel- og leddsmerter, da det har et høyt innhold både vitamin D og boswellia serrata, som har en dokumentert effekt på muskler og ledd.

VitaePro er for øvrig ikke kun egnet for deg som sliter med slike smerter, da tilskuddet inneholder både selen, Vitamin C og Vitamin E – som alle bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress.

Det ekstra tilskuddet av Vitamin B12 vil også kunne bidra til å motvirke tretthet, noe mange brukere også har rapportert om etter å ha benyttet VitaePro.

Felles for alle disse ingrediensene er at de styrker immunforsvaret, noe som igjen vil bidra til å opprettholde en sunn og normal funksjon i kroppen.

Vi setter også stor pris på at VitaePro har valgt å tilsette omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som sammen har en dokumentert effekt på hjertets normale funksjon.

Det vi allikevel setter aller mest pris på med dette tilskuddet er at det er basert på solide vitaminer, mineraler og fettsyrer – som alle har en veldokumentert effekt på kroppens funksjoner.

VitaePro er kort og godt et solid kosttilskudd, med dokumentert effekt på både ledd, muskler, immunsystem, energinivå og hjertets funksjon.

Fordeler

  • Dokumentert effekt!
  • Bidrar til optimal muskelfunksjon.
  • Effektiv mot leddsmerter.
  • Inneholder omega 3.
  • Høyt innhold av antioksidanter.
  • Redusert tretthet.

Ulemper

  • Trenger 2 kapsler daglig for å få tilstrekkelig med omega 3.