Tunturi Selector Dumbbells Test

Tunturi Selector Dumbbells

Å trene hjemmefra har aldri vært mer populært, og et sett med manualer vil drastisk forenkle treningen.

Ved å ha et par manualer til rådighet vil du enkelt kunne gjennomføre fleksible treningsøkter, hvor du kan fokusere på samtlige av muskelgruppene.

Det er allikevel flere faktorer du bør ta hensyn til når du skal gå til innkjøp av justerbare manualer, slik som eksempelvis den totale vektbelastningen.

Den totale vektbelastningen avhenger naturligvis av ditt styrkenivå, og du bør utvilsomt kjøpe manualer hvor du kan trene med en belastning som er tyngre enn det du klarer i dag – slik at du kan øke i styrke, uten at du trenger å gå til nye innkjøp.

Enkelte manualer lar deg også justere belastningen uten at du trenger å benytte deg av x antall vektskiver, som i det store og hele er et enormt pluss – både når det kommer til brukervennlighet og plassbesparelse.

I vår test av Tunturi Selector Dumbbells har vi gått nøye gjennom spesifikasjonene og tilbakemeldingene fra kundene, og gitt en total vurdering basert på hvor godt produktet er egnet til hjemmetrening!

Test av Tunturi Selector Dumbbells

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Tunturi Selector Dumbbells

4
Tunturi Selector Dumbbells

Produktbeskrivelse: Tunturi Selector Dumbbells er justerbare manualer, som totalt kan stilles inn mellom 2,5 til 25 kg.

Disse manualene lar deg enkelt justere vektbelastningen, uten at du har behov for ekstra vektskiver.

Totalt kan vektbelastningen justeres mellom 10 ulike nivåer, hvor vektbelastningen øker med 2,5 kg pr nivå.

Vektbelastningen justeres via en rød knapp rett ved håndtaket, hvor du altså stiller inn ønsket motstand.

Passer godt for både nybegynnere og mer erfarne mosjonister!

Fordeler

  • Justerbar belastning.
  • Erstatter 10 manualer.
  • Plassbesparende.
  • Kostnadseffektiv løsning.

Ulemper

  • Ønskelig med flere vektinnstillinger.

For å få en full oversikt over de beste manualene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av justerbare manualer!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!