Beste proteinpulver i 2018

Mann som drikker det beste proteinpulveret på markedetMusklene vi alle jobber så hardt for å styrke og bygge hver gang vi reiser på treningssenteret, er bokstavelig talt laget av protein – så hva er egentlig proteiner?
Protein er et viktig næringsstoff som finnes i alle deler av kroppen din, i alt fra biceps til blodet ditt. Protein er et av de mest omfattende (og sannsynligvis viktigste) stoffene i kroppen din. Proteiner består av aminosyrer, og omtales ofte som kroppens byggeklosser. Proteiner er med andre ord nødvendig for å bygge muskler, derfor er det viktig at du benytter deg av det beste proteinpulveret for å få mest mulig ut av treningen.
Men hva er det beste tilskuddet? Vår proteinpulver test gir deg svaret på dette.

Beste proteinpulver i 2017

PROTEINPULVERBESKRIVELSEPrisklasse
#1 - PF 100% Whey Protein
100% whey proteinpulver fra Proteinfabrikken
- 21.6 gram proteiner per servering
- Høyt innhold av BCAA
- Norges mestselgende proteinpulver!
- Bestill her
$
#2 - MyoProtein
MyoProtein fra tn.no er et at de beste proteinpulver vi har testet
- 35 gram proteiner per servering
- 5 gram glutamin
- 50:50 fordeling av myse og kasein
- Bestill her
$$$
#3 - ProZyme
Pro Zyme er et av tilskuddene som kommer godt ut av vår proteinpulver test
- 33.8 gram proteiner per servering
- Protein med høyt biologisk verdi
- Fantastisk smak og konsistens!
- Bestill her
$$$
#4 - PF Whey Tech Protein
Whey Tech proteintilskudd fra Proteinfabrikken, som kommer godt ut i vår proteinpulver tes
- 34 gram protein per servering
- 80 % Whey Proteiner + 20 % Kasein
- 57 % av anbefalt daglig inntak av kalsium dekkes
- Bestill her
$$
#5 - Whey-80
Whey 80 proteinpulver fra Star Nutrition
- 28 gram proteiner per servering
- Nord-Europas mest kjøpte proteinpulver
- 100% myseprotein
- Bestill her
$
#6 - Mutant Whey
Mutant Hvey har godt proteininnhold, og kommer derfor godt ut i våre proteinpulver test
- 22 gram proteiner per servering
- 13 gram BCAA og glutamin
- 100% myseprotein
- Bestill her
$
#7 - Whey-100
Proteintilskudd fra Gymgrossisten
- 24 gram proteiner per servering
- Lavt fettinnhold
- 100% myseisolat
- Bestill her
$$$
#8 - Diet Protein Proteinfabrikken
Diet Protein er et proteinpulver med lavt fettinnhold
- 14.5 gram proteiner per servering
- Meget lavt kaloriinnhold
- Perfekt for vektnedgang
- Bestill her
$$$
#9 - Night Charge proteinfabrikken
Night Charge proteinpulver har svært høyt proteininnhold
- Langsomt opptak
- 28,7 gram proteiner per servering
- Perfekt til restitusjon
- Bestill her
$$$
#10 - Whey Protein Isolat
Whey protein isolat fra proteinfabrikken
- 21,0 gram proteiner per servering
- Noe høyere pris
- God smak!
- Bestill her
$$$

Hva man skal se etter i et proteinpulver

Det finnes hundrevis av forskjellige proteinpulver på markedet, så det kan være vanskelig å bestemme hvilket man skal velge. De som bruker proteinpulver har også ofte forskjellige mål – for eksempel å gå opp i vekt, bygge muskelmasse eller gå ned i vekt.

De ulike produktene er å finne i mange ulike smaker, som for eksempel vanilje, sjokolade, banan, jordbær… you name it. Pris er også en nøkkelfaktor dersom man skal finne det beste proteinpulveret, og man ser ofte at man må betale mer enn man trenger bare på grunn av merkenavnet – og ikke nødvendigvis kvaliteten.
Uansett, et bra proteinpulver er en god investering på veien til treningsmålene dine – enten du ønsker å gå opp i vekt og bygge muskler, eller gå ned i vekt og bli mer definert!

Fordeler med proteinpulver

Vår test av det beste proteinpulver i 2018Proteinpulver brukes av personer som ønsker å øke eller vedlikeholde muskelmassen, eller å gå ned i vekt og bli mer definert. Et proteintilskudd er ikke en perfekt erstatning for et fullverdig måltid, men man finner allikevel meget gode sammensetninger av vitaminer og næringsstoffer i en protein shake. Når proteiner inntas i flytende form er de også mer lettopptakelige for kroppen, og er perfekt for å bidra til maksimal restitusjon av muskelfibrene etter en hard treningsøkt.
De som trener har også et høyere proteinbehov enn de som ikke trener. Mange sliter med å få i seg nok proteiner gjennom et vanlig kosthold, og et proteinpulver er en rimelig og enkel måte å dekke det daglige behovet.

Å innta proteinpulver er altså en effektiv måte å tilføre kroppen ekstra proteiner, aminosyrer og vitaminer. Et bra proteinpulver kombinert med et sunt balansert kosthold sikrer optimal muskelvekst, og bidrar også til at man presterer bedre på trening. Man vil også merke at man henter seg raskere inn igjen etter en hard treningsøkt dersom man inntar nok proteiner.

Proteinpulver skal benyttes som et supplement til den vanlige kosten, og bidrar til at man får dekt sitt daglige proteinbehov. Et proteintilskudd bidrar til at kroppen får de nødvendige byggeklossene, som bidrar til at man får økt muskelmasse og bedre prestasjon på trening. En protein shake gjør også at man kan redusere matinntaket, og er perfekt dersom du ønsker et lavkalori-måltid med mye proteiner.

  • Et proteintilskudd legger til rette for økt muskelvekst. Dersom man inntar nok proteiner vil man også oppleve forbedret restitusjon etter en hard treningsøkt. Ikke nok med det, proteiner er også viktig for å opprettholde en sunn og god helse.
  • Proteinpulver bidrar til å redusere sultfølelsen, og er derfor perfekt for de som ønsker å redusere matinntaket. En protein shake inneholder mange næringsstoffer og vitaminer, og er et perfekt lite mellommåltid.
  • Studier har vist til at de beste proteinpulverene inneholder bioaktive stoffer, som kan bidra til å redusere kolesterolnivået.
  • Proteiner har også en positiv effekt på immunsystemet. Du har aldri mindre risiko for å bli syk dersom du inntar tilstrekkelige mengder av proteiner.
  • Personer som allerede har høy muskelmasse trenger mye proteiner for å vedlikeholde dette. Et proteinpulver bidrar til at man får dekt sitt daglige behov, og man kan nyte gevinster i form av økt restitusjon.