Saucony jobber kontinuerlig med å være en av de fremste leverandørene av løpesko, og er en av de mest innovative aktørene.

Saucony har produsert noen av de mest populære løpeskoene som er å finne på markedet, og man kan derfor stole på at skoene er av høy kvalitet.

Saucony Omni ISO er designet for å være stabile løpesko, og passer spesielt godt til de som vil ha ekstra god demping i hvert eneste steg.

Test av Saucony Omni Iso

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Saucony Omni ISO

4.7
Saucony Omni ISO er en gode løpesko i Norge

Produktbeskrivelse: Saucony Omni ISO er en klassisk stabilitetssko som passer utmerket for deg som ønsker ekstra god demping.
Skoene passer spesielt godt for deg som overpronerer, da sålen er bygd opp slik at den motvirker at fotbladet faller innover ved hvert steg.
Passer for deg som:

  • Setter pris på myke og behagelige løpesko.
  • Trives med kort- og mellomdistanseløping.
  • Trenger ekstra stabilitet.

Fordeler

  • Stabile løpesko.
  • Myk såle med god støtdemping.
  • Meget komfortabel passform.
  • 8 millimeter dropp, som bidrar til effektive steg.
  • Responsive, med god energiretur.

Ulemper

  • Kan oppleves som for myke for enkelte.

Detaljert

Saucony Omni ISO er utstyrt med meget god demping, og har vist seg å være behagelige løpesko både for kort-, mellom- og langdistanse.

Skoene er klassifisert som stabilitetssko, og er spesielt godt egnet for løperne som overpronerer – altså at foten faller innover i steget.

Til tross for at skoene er designet for å være stabilitetssko, gjør de et meget godt inntrykk også for nøytrale løpere som ønsker en ekstra myk og behagelig løpetur.

Saucony Omni ISO er i utgangspunktet designet for kort- og mellomdistanseløping, men passer også utmerket for de lengre turene.

Til tross for god demping, føles skoene allikevel responsive og lette.

Dette er løpeskoene for deg som trives med kort- og mellomdistanseløping, men vi tør å påstå at dette er en god all-rounder som også passer godt til langdistanseløping.

Herreutgave

– Demping: Maksimal
– Vekt: 303 gram
– Dropp: 8 millimeter
– Yttermateriale: Syntetisk

Dameutgave

– Demping: Maksimal
– Vekt: 269 gram
– Dropp: 8 millimeter
– Yttermateriale: Syntetisk

For å få en full oversikt over de beste løpeskoene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste løpesko for asfalt og mølle!