Tea Zero Erfaringer: Hva er forbrukernes dom?

Tea Zero

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Har du hørt om Tea Zero og lurer på om det er noe for deg? Hvilke erfaringer har vi og hva sier kundene om den faktiske effekten? 

Vi tok en nærmere titt på hva forbrukerne sier om Tea Zero. Er effekten så god som selskapet hevder, og hva er kundene eventuelt ikke fornøyde med?

Tea Zero Logo

Tea Zero

Bestill Tea Zero, og få 50% rabatt!

Tea Zero Erfaringer: Kort Oppsummert

Tea Zero

Tea Zero Erfaringer

Tea Zero er en norskutviklet te som selges og markedsføres av Norsima.

Teen har ferskensmak og skal være er en effektiv slankete, da den både skal dempe søtsuget og apetitten. I tillegg skal den øke fettforbrenningen.

Teen består av 100% naturlige ingredienser og inneholder en blanding av grønn te, ekstrakt av grønne kaffebønner og krom. I tillegg inneholder den urtene Storborre og Shisandra.

Krom kan ha en viss effekt på blodsukkeret, som vil kunne dempe det verste søtsuget over tid – gitt at du ikke får i deg nok gjennom det vanlige kostholdet ditt.

Tilbakemeldingene fra kundene er litt sprikende, der noen hevder de både har gått ned i vekt og fått dempet søtsug, mens andre hevder de ikke merket noen effekt.

Hva er Tea Zero?

Tea Zero er en te bestående av 100 % naturlige ingredienser, basert på grønn te. I tillegg inneholder den klorogensyre, som er utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner, krom og urtene Storborre og Schisandra.

I følge produsenten gjør denne sammensetningen at Tea Zero skal være helsebringende på flere måter:

 • Dempet søtsug.
 • Økt fettforbrenning.
 • Normalisert blodsukker.
 • Redusert apetitt.
 • Vektnedgang.

Krom kan bidra til å dempe søtsuget og normalisere blodsukkeret. Dermed kan man unngå unødvendige søtsaker og mellommåltider. Redusert søtsug vil naturligvis kunne bidra til vektnedgang.

Grønn te har lange tradisjoner i Japan og Kina, og noen studier har pekt på at grønn te kan øke forbrenningen til en viss grad.

Hvem kan bruke Tea Zero?

Det står ingenting om aldersgrense på sidene som omhandler Tea Zero. Går man derimot inn på ofte stilte spørsmål hos Norsima, ser man at noen av produktene er anbefalt for personer over 18 år, uten at det står spesifikt hvilke produkter dette gjelder.

Som alltid anbefaler vi deg at du rådfører deg med lege før du starter opp med et nytt kosttilskudd!

Tea Zero Erfaringer: Dette sier kundene

Som nevnt tidligere opplever vi i redaksjonen at forbrukerne er litt sprikende i sine anmeldelser av Tea Zero.

Vi har lest gjennom de ulike omtalene og ser at noen opplever effekt, mens andre ikke merker noen forskjell. Mange synes teen smaker veldig godt, mens andre synes den har litt for søt smak. Her er noen av tilbakemeldingene.

Vigdis

«Har brukt Tea Zero i 2-3 mnd og livvidden har blitt mindre.»

Anne Mette

«Jeg har brukt Tea Zero på andre pakken. Jeg har ikke gått ned noe. Så reklamen om at kiloene blir borte stemmer overhodet ikke. Hva med en forklaring på hvordan man bruker teen? Jeg har tatt en kopp hver morgen…. Uten resultat.»

Christian

«Teen smaker godt, men absolutt ikke en te som hjelper når det kommer til vektreduksjon. Har nå prøvd teen i over 2 mnd sammen med frokost daglig, har et normalt kosthold og har ikke sett noe resultat på vekten som Zero reklamerer med. Veldig skuffet over dette.»

Silje

«God på smak. Reduserte søtsug og sultfølelse rimelig kjapt. Drikker til lett frokost. Trener samt har snudd kostholdet. Mye lettere og snu kostholdet da teen har hjulpet meg veldig med sug etter mat&søtt. Anbefales! Gått ned 6kg til nå.
Har prøvd og legge om kosthold i kombo med trening før uten varig holdbarhet pga «evig» sug etter mat og søtsaker. Så ja, denne hjelper»

Brit

«Teen smaker godt, men etter snart 2 måneders bruk, har jeg ikke merket at den virker på noen som helst måte i forhold til vektnedgang, mindre søtbehov osv. Men jeg fortsetter en stund til, så får vi se. :)»

Tea Zero Logo

Tea Zero

Bestill Tea Zero, og få 50% rabatt!

Hva koster Tea Zero?

Tea Zero kjøpes gjennom en abonnementsordning, der du får tilsendt en ny pakke hver måned. Første pakken får du til halv pris, kr. 189,-.

Abonnementet er uten bindingstid og løper frem til du sier det opp. Her kan du si opp når du selv måtte ønske!

Hva inneholder Tea Zero?

Hver porsjonspose er på 2,5 gram og inneholder følgende ingredienser.

 • 240 mg grønn te.
 • 120 mg ekstrakt av storborrerot.
 • 120 meg ekstrakt av kveke.
 • 80 mg ekstrakt av grønne kaffebønner.
 • 60 mg ekstrakt av Schisandra.
 • 120 µg krom.

I tillegg inneholder den smakstilsetning og søtningsmiddel.

Tea Zero Erfaringer: Hva sier forskerne?

Vi fant dessverre ingen studier som omhandlet Tea Zero i sin helhet. I 2012 publiserte EFSA en studie, der de oppga at krom har en effekt når det kommer til å dempe søtsug og apetitt og dermed også stabilisere blodsukkernivet.

Det er i tillegg utført en rekke studier på grønn te og klorogensyre. Enkelte av studiene hevder at stoffene kan øke forbrenningen. Effekten er for øvrig såpass liten at det ikke vil kunne gi noen store utslag på vekta.

Vi synes det er viktig å presisere at ingenting er en «quick fix» når det kommer til å gå ned i vekt. Du vil ikke oppnå idealvekten ved å sitte stille i sofaen og drikke te. Fortsatt er det varige endringer i kosthold og livsstil som gjelder!

Tea Zero Logo

Tea Zero

Bestill Tea Zero, og få 50% rabatt!