Star Nutrition Green Tea

beste slankepiller test i norge

De aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt ønsket å kvitte oss med noen ekstra overflødige kilo.
For å få bukt med kiloene kreves det en kombinasjon av trening og et sunt, fornuftig kosthold.

Men, for mange av oss føles det rett og slett som at vektnedgangen går for langsomt, og dette er ofte styrt av genetikk.

Det finnes derfor ulike slankepiller på markedet, som vil føre til at vektnedgangen går både enklere og raskere – gjennom å øke forbrenningen, dempe søtsuget og forlenge metthetsfølelsen.

Men hvilken slankepille bør du velge? Hva er den beste slankepillen i Norge?

I vår vurdering av Star Nutrition Green Tea har vi gått grundig til verks, og tatt en titt på hva du kan forvente av de ulike ingrediensene.

Test av Star Nutrition Green Tea

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Star Nutrition Green Tea

4
Grønn te ekstrakt er et bra slankeprodukt

Produktbeskrivelse: Star Nutrition Green Tea består av konsentrert ekstrakt av grønne teblader, og er et helsefremmende vektreduksjonsprodukt.
Grønn te har et naturlig høyt innhold av sunne antioksidanter, og produktet vil bidra til å minske appetitten, samt øke kaloriforbruket.
Green Tea fra Star Nutrition inneholder også 35mg koffein per kapsel, og har derfor en lett oppkvikkende effekt!

Næringsinnhold pr døgndose

  • Grønn te: 1000 mg.
    • Polyfenoler: 950 mg.
    • Katekiner: 700 mg.
    • Epigallokatekingallat: 450 mg.
    • Koffein: 70 mg.

For å få en full oversikt over ulike slankeprodukter, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av slankepiller!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!