Segway Ninebot Max G30D Test

I vår gjennomgang av Segway Ninebot Max G30D har vi tatt høyde for faktorer som pris, brukervennlighet, sikkerhet, bremsesystem og fart – og gitt en total vurdering basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Test av Segway Ninebot Max G30D

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

BEST I TEST - Segway Ninebot Max G30D

5
Segway Ninebot Max G30D test

Produktbeskrivelse: Segway Ninebot Max G30D er en av de beste elektriske sparkesykkelen som er å få tak i på markedet - og best av alt, den er lovlig!

Max G30D er den kraftigste elektriske sparkesykkelen som tilbys av Segway, og leveres med en motor på 350 W (750 W Peak) - som resulterer i en maksimal hastighet på hele 20 km/t.

De kraftige og myke 10" dekkene gir god kjørekomfort, og sykkelen passer perfekt for deg som vil kjøre mye, uten at du trenger å bekymre deg for ubehagelig krumspring når du kjører over dumper i veien.
Dekkene er også utstyrt med ekstra sikring mot punktering, slik at du kan føle deg trygg når du er ute på veiene.

Slik som de fleste andre elektriske sparkesykler, er naturligvis også Segway Ninebot Max G30D sammenleggbar, slik at du enkelt kan ta med deg sykkelen når du eksempelvis reiser kollektivt.

På fremsiden av sykkelen finner du en oversiktlig LED-skjerm, som til enhver tid gir deg informasjon om både hastighet, kjøremodus, eventuelle feilmeldinger og nåværende batteristatus.

Noe av det mest imponerende med Segway Ninebot Max G30D er nok allikevel rekkevidden.
Med en rekkevidden på svimlende 65 kilometer utkonkurrerer den så godt som alle andre elektriske sparkesykler, og kombinert med den kraftige motoren og de innebygde front- og baklysene, er dette et solid valg for deg som vil ha det beste av det beste!

Segway Ninebot Max G30D er kort og godt et solid premiumvalg, som passer perfekt for deg som vil ha en kraftig og holdbar elektrisk sparkesykkel - som oppfyller alle krav fra myndigheten!

Fordeler

  • Suveren rekkevidde, 65 kilometer!
  • Kraftig motor.
  • Ulike kjøremoduser.
  • Punkteringsbeskyttelse på dekkene.
  • Tykke dekk.
  • Oversiktlig LED-display.
  • God belysning.

Ulemper

  • Høy egenvekt.
  • Litt lav maksimal brukervekt.

For å få oversikt over de beste elektriske sparkesyklene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av el-sparkesykler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!