Segway Ninebot ES2L Kickscooter Test

Segway Ninebot ES2L Kickscooter test

I vår gjennomgang av Segway Ninebot ES2L Kickscooter har vi tatt høyde for faktorer som pris, brukervennlighet, sikkerhet, bremsesystem og fart – og gitt en total vurdering basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Test av Segway Ninebot ES2L Kickscooter

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Segway Ninebot ES2L Kickscooter

4.4
Segway Ninebot ES2L Kickscooter test

Produktbeskrivelse: Segway Ninebot ES2L Kickscooter er et rimelig budsjettvalg for deg som vil ha en elektrisk sparkesykkel som tar deg fra A til B - på en komfortabel måte.

Denne elektriske sparkesykkelen er utstyrt med god demping på både for- og bakhjulene, noe som gir god kjørekomfort selv på ujevnt underlag.

Ulikt mange andre elektriske sparkesykler er også Segway Ninebot ES2L Kickscooter utstyrt med motorisert bremsing, hvilket i praksis tilsier at sparkesykkelen automatisk bremser for deg i nedoverbakker.
Motorbremsen fungerer i praksis slik som for elektriske biler, og vil dermed automatisk regenerere strøm i nedoverbakker.

Den maksimale hastigheten til Segway Ninebot ES2L Kickscooter er 20 km/t, som er den høyeste lovlige hastigheten for elektriske sparkesykler i Norge.
Flere har for øvrig rapportert om at sykkelen drar litt tungt i bratte oppoverbakker, og årsaken til dette er nok at motoren er noe mindre enn de andre Segway-utgavene (250 W).

Den totale rekkevidden er 25 kilometer, men ved behov kan du altså kjøpe et ekstrabatteri - som vil forlenge rekkevidden, og samtidig gi sykkelen bedre ytelse i oppoverbakker.
Dette vil naturligvis øke prisnivået noe, men til gjengjeld vil du sitte igjen med en rekkevidde som virkelig ypper seg med de beste sparkesyklene på markedet.

Sparkesykkelen kan enkelt administreres via en praktisk mobilapp!

Fordeler

  • Praktisk mobilapplikasjon.
  • God toppfart.
  • God demping.
  • Sammenleggbar.
  • Regenerer strøm i nedoverbakker.

Ulemper

  • Ingen varslingsbjelle.
  • Går noe tungt i bratte oppoverbakker.
  • Dekkene kunne med fordel vært noe tykkere.
  • Litt lav maksimal brukervekt.

For å få oversikt over de beste elektriske sparkesyklene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av el-sparkesykler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!