Reebok Step Studio Delta Test

Reebok Step Studio Delta Test

En stepkasse er et svært enkelt treningsverktøy, men det trenger ikke bety at det er noe mindre effektiv enn noe annet.

Stepkasser er perfekte for allsidig trening, og du kan enkelt trene både kondisjon og styrke samtidig.

Jevnlig trening med en stepkasse vil kunne bidra til å stramme opp både rumpe, lår og legger – og ikke minst, det fører til en svært effektiv forbrenning av kalorier.

Det finnes svært mange stepkasser på markedet, og til tross for at de fleste produktene ser like ut, er det allikevel stor forskjell mellom de ulike modellene.

En stepkasse bør i første omgang være sklisikker, og den bør også naturligvis oppleves som stabil i bruk.

Det er også et stort pluss dersom det er mulig å justere høyden på stepkassen, slik at du enklere kan variere belastningen over tid.

Reebok Step Studio Delta Test

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Reebok Step Studio Delta

5
Reebok Step Studio Delta Test

Produktbeskrivelse: Reebok Step Studio Delta er en av verdens mest populære stepkasser, og det med god grunn.
Stepkassen passer perfekt til både styrke- og kondisjonstrening, og du kan enkelt variere treningen for å aktivere ulike muskelgrupper.

I tillegg til å være en svært populær stepkasse på privatmarkedet, benyttes også Step Studio Delta på en lang rekke treningssenter over hele landet.

Ulikt fra mange andre stepkasser, kan Step Studio Delta enkelt justeres mellom 3 ulike høydeinnstillinger - slik at du enkelt kan variere belastningen mens du trener.

Stepkassen føles også svært trygg i bruk, og er blant annet utstyrt med sklisikre gulvblokker for å hindre eventuelle uhell.
Selve overlaget på stepkassen er også produsert med sikkerhet i bakhodet, og er derfor belagt med sklisikkert materiale.

Det myke overlaget på stepkassen sikrer også at det er behagelig å trø på den, noe som også gjør den godt egnet til ulike pressøvelser - hvor stepkassen benyttes som underlagsbenk.
Solid og holdbar konstruksjon!

Fordeler

  • Justerbar høyde.
  • Sklisikre gulvblokker.
  • Myk og behagelig overdel.
  • Stabil i bruk.
  • Solid konstruksjon.

Ulemper

  • Intet negativt å trekke frem.

Detaljert

  • Mål (L x B x H): 38 x 102 x 25 cm
  • Vekt: 7,5 kilo
  • Justerbar høyde: 15, 20 og 25 cm
  • Polstret overdel.

For å få en full oversikt over de beste stepkassene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av stepkasser!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!