Reebok SL8.0 Test

Test av tredemøller for hjemmebruk, best i test i Norge

Når du skal kjøpe en tredemølle du skal bruke hjemme, er det mange faktorer du bør ta hensyn til.

Tredemøller som er spesielt designet for å bruke hjemme bør være letthåndterlige, og det er absolutt et pluss dersom tredemøllen er sammenleggbar.

For å sikre tilstrekkelig med variasjon i treningen, bør også tredemøllen ha mange ulike hastighets- og stigningsnivåer.

I vår test av Reebok SL8.0 har vi gått grundig gjennom funksjonene denne tredemøllen har, og gitt en total score basert på kriterier som hastighet, stigning, løpebånd og funksjoner – og ikke minst, hvor letthåndterlig den er.

Test av Reebok SL8.0

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Reebok SL8.0

4.8
Reebok SL8.0 Test

Produktbeskrivelse: Reebok SL8.0 er et solid premiumvalg for deg som virkelig er opptatt av kvalitet.

SL8.0 er utviklet ved hjelp av Reeboks helt egne SubLite-teknologi, som bidrar til svært god stabilitet og demping på løpebåndet.

Tredemøllen er utstyrt med en maksimal hastighet på hele 20 km/t, og stigningen kan justeres helt opp til 18% - noe som fører til at Reebok SL8.0 er svært godt egnet til intensive intervalløkter.

Selve løpebåndet er svært romslig, og med en bredde på hele 52 centimeter kan du virkelig kjøre på uten å bekymre deg for uhell.

Kompatibel med Reebok Fitness App, og leveres med innebygd høyttalere!

Fordeler

 • Romslig løpebånd.
 • Høy maksimal hastighet.
 • Funksjonsrik treningscomputer.
 • God demping.
 • Media Hub.
 • Kjølevifte.
 • Innebygde høyttalere.

Ulemper

 • Noe høy produktvekt.
 • Ingen trådløs pulsmåler.

Detaljert

Funksjonsmessig er Reebok SL8.0 en av de beste tredemøllene som er å få tak i på privatmarkedet.

SL8.0 leveres med en maksimal hastighet på hele 20 km/t, og du kan enkelt justere stigningen mellom 18 ulike stigningsnivåer.

Løpebånd

En av de desidert største styrkene til Reebok SL8.0 er selve løpebåndet.

Ulikt mange andre tredemøller på privatmarkedet oppleves løpebåndet som romslig, og det er derfor enkelt å gjennomføre intensive treningsøkter uten noen nevneverdig risiko for å trø utenfor.

Dimensjonene på løpebåndet er hele 152 x 50 centimeter, noe som i praksis utklasser en svært stor andel av de andre tredemøllene på privatmarkedet.

Utover dette er løpebåndet designet med Reeboks egne SubLite-teknologi, som bidrar til svært god demping!

Innebygd treningscomputer

Reebok SL8.0 er, slik som de aller fleste tredemøller, utstyrt med en innebygd treningscomputer.

Det er forøvrig stor variasjon i hvor funksjonsrike disse computerne er, og vi kan bare si èn ting – Reebok SL8.0 skuffer virkelig ikke!

Treningscomputeren er utstyrt med de viktigste basisfunksjonene, hvor du blant annet får informasjon om hastighet, tid, distanse, kaloriforbruk og puls.

For å måle pulsen trenger du simpelthen å gripe rundt håndpulssensorene i omkring 5 sekunder, før pulsinformasjonen presenteres på den tilhørende LCD-skjermen.

I tillegg til dette er SL8.0 utstyrt med 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med mosjonen.

Dersom du ønsker kan du også koble treningscomputeren opp mot Reebok Fitness App via mobiltelefonen din, hvor du blant annet kan skreddersy og spore treningsøktene dine mens du løper i virkeligheten.

Reebok SL8.0 er også utstyrt med en integrert Media Hub, slik at du enkelt kan spille av musikk via de innebygde 5W høyttalerne.

Via konsollen har du også en enkel hurtigknapp for å sette i gang kjøleviften.

Konstruksjon

Tredemøllen har en total vekt på 115 kg, og den maksimale brukervekten er 150 kg.

Til tross for at egenvekten er noe høyere enn for enkelte andre tredemøller, ser vi ikke på dette som en negativ egenskap.

Bakgrunnen for vekten er simpelthen den solide konstruksjonen, og Reebok SL8.0 gir enkelt og greit en skikkelig premiumfølelse når man trener på den.

Reebok har allikevel gjort sitt for å gjøre dette til en letthåndterlig tredemølle, og SL8.0 er derfor utstyrt med innebygde transporthjul. Tredemøllen er også sammenleggbar, slik at du enkelt kan spare plass når den ikke er i bruk.

Oppsummert

Reebok SL8.0 er enkelt og greit en fantastisk god tredemølle, som passer både til rolige og mer intensive treningsøkter.

Både nybegynnere og erfarne vil nyte godt av denne tredemøllen, og vi setter stor pris på at Reebok har lagt mye arbeid i å gjøre løpebåndet både romslig og behagelig.

Treningscomputeren er det lite å utsette på, og funksjonsmessig er dette et svært solid alternativ.

Enkelt og greit et solid valg for deg som er opptatt av kvalitet!

 • Maksimal hastighet: 20 km/t
 • Maksimal stigning: 18%
 • Maksimal helning: 0%
 • Pulsmåler: Ja
 • Trådløs pulsmåler: Nei.
 • Funksjoner: Hastighet, tid, distanse, kalorier, stigning og puls
 • Antall treningsprogrammer: 24 programmer
 • Løpebånd: 152 x 52 cm
 • Tilkoblinger: Bluetooth, USB
 • Sammenleggbar: Ja
 • Produktvekt: 115 kg
 • Maks brukervekt: 150 kg

For å få en full oversikt over de beste tredemøllene, bør du sjekke ut vår test av beste tredemøller i Norge.

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!