Proteinfabrikken – Kreatin Monohydrat Test

Kreatin Monohydrat i vår test

Vi er forbi punktet hvor det forskes på om kreatin har noen effekt eller ikke.
Blant de aller fleste forskningsmiljøer er talen klar – kreatin har en tydelig effekt ved styrke- og utholdenhetstrening!

For de fleste av oss vil et tilskudd av det beste kreatinet bidra til økt muskelmasse og styrke, samt forbedret restitusjon mellom treningsøktene.

I vår test av Kreatin Monohydrat fra Proteinfabrikken har vi gått grundig til verks, og sett nøye på tilbakemeldingene fra forbrukerne.

Test av Kreatin Monohydrat

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Proteinfabrikken - Kreatin Monohydrat

5
Kreatin fra proteinfabrikken.no

Produktbeskrivelse: Kreatin Monohydrat gir overlegen effekt på styrke, og er det mest dokumenterte kosttilskuddet om målet er å bygge muskler.
Kreatin Monohydrat gir en solid effekt, og er av mange ansett som det beste tilskuddet på markedet.
Kreatin Monohydrat fra Proteinfabrikken vil øke tilgjengeligheten av kreatin og fosforkreatin i musklene, som hjelper med opprettholde energi under intensitestrening og tunge løft.
Dette vil også føre at kroppen kommer seg raskere mellom hvert sett!

Fordeler

  • Veldig lett-oppløselig
  • Muskelfremmende
  • Naturlig produkt

Ulemper

  • Midlertidig væskeretensjon.