Proform Power 995i Test

Proform Power 995i

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Proform Power 995i har gjennom årene blitt en svært populær tredemølle, både i Norge og i utlandet. Hvordan kommer den ut i vår omtale?

Kort oppsummert

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, gjennomfører vi en såkalt «meta-test». Dette innebærer at vi setter en vurdering for produktene basert på ulike kriterier.

Disse kriteriene er eksempelvis pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid, design og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Proform Power 995i

4.8
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Proform Power 995i
Maksimal hastighet: 22 km/t Maksimal stigning: 12% Løpebånd: 152 x 51 cm Håndpulsmåler: Ja Trådløs pulsmåler: Ja Antall treningsprogrammer: 30 Tilkoblinger: Bluetooth, AUX Sammenleggbar: Ja Transporthjul: Ja Produktvekt: 92 kg Maksimal brukervekt: 135 kg

Proform Power 995i oser av kvalitet.
Mølla passer perfekt for deg som vil ha det beste av det beste.

Den maksimale hastigheten er hele 22 km/t. Både nybegynnere og erfarne mosjonister kan altså få seg en skikkelig treningsøkt.

Løpebåndet fremstår som svært romslig. Proform’s egne ProShox-dempesystem gir svært god demping.

Funksjonsmessig har vi lite å utsette på tredemøllen. Mølla leveres med egen Bluetooth-mottaker og mulighet for integrasjon mot treningsappen iFit LIVE.

Proform Power 995i er en solid tredemølle som er spesielt godt egnet til harde og intensive treningsøkter. Den robuste konstruksjonen gjør at møllen tåler hard bruk over lengre tid!

Fordeler

  • Godt egnet til intervalltrening.
  • Høy maksimal hastighet.
  • Romslig og behagelig løpebånd.
  • Sammenleggbar.
  • Letthåndterlig.
  • iFit LIVE.

Ulemper

  • Litt rotete betjeningspanel.
  • Pulsbelte kjøpes separat.

Hvordan er det å løpe på Proform Power 995i?

Det første vi legger merke til med Proform Power 995i er at den maksimale hastigheten er veldig høy.

Her har Proform virkelig produsert en knallgod intervallmølle. Den kraftige 3 HK-motoren gir en maksimal hastighet på hele 22 km/t.

På fremsiden av konsollen finner du enkle hurtigtaster for å endre hastigheten. Dette passer perfekt under intensive intervalløkter med raske temposkift.

Siden dette er en av de raskeste tredemøllene som er å få tak i, var vi spente på dimensjonene til løpebåndet. På bakgrunn av at hastigheten kan bli veldig høy er det viktig at man har god plass på løpebåndet. Om båndet er for lite øker risikoen for at man er uheldig og trør utenfor.

Heldigvis har ProForm tatt hensyn til dette. Løpebåndet har en bredde på hele 51 centimeter og en lengde på 152 centimeter. I tillegg er løpebåndet utstyrt med særdeles god demping. Dempingen er basert på Proform’s egne ProShox-dempesystem. Godt egnet til intensive intervalløkter, med andre ord!

Utover dette kan Proform Power 995i stilles inn til en maksimal stigning på 12%. Kombinert med den høye hastigheten er det lagt godt til rette for intensive og krevende treningsøkter.

Gjennomtenkt treningscomputer

Som så godt som alle andre tredemøller leveres også Proform Power 995i med en innebygd treningscomputer. Etter vår mening er dette strengt talt et minstekrav til en tredemølle i denne prisklassen.

Computeren er utstyrt med et oversiktlig LCD-display. Via denne skjermen får du informasjon om både tidsforbruk, puls, hastighet, kaloriforbruk og distanse.

Pulsmålingene gjennomføres enkelt via de innebygde håndpulsmålerne. Om ønskelig kan du også ta målingene via Bluetooth.

Vi setter stor pris på at Proform har valgt å gi brukeren mulighet for å gjennomføre pulsmålingene trådløst. På den andre siden skulle vi gjerne sett at det trådløse pulsbeltet fulgte med i pakken.
Pulsbeltet må altså kjøpes separat. Om du ikke ønsker å gjøre ekstra innkjøp kan du naturligvis kun bruke håndpulsmålerne.

På fremsiden av treningscomputeren finner du også en lang rekke hurtigknapper. Disse er så absolutt praktiske, men det blir litt rotete etter vår mening.

Både hastighet og stigning kan enkelt justeres via hurtigtastene. På hver side av displayet finner du også knapper for å regulere volum på de innebygde høyttalerne. Her kan du også justere hastigheten på den innebygde viften

Utover dette finner man 30 treningsprogrammer på computeren. Enkelt å variere øktene!

Gode tilkoblingsmuligheter og interaktiv trening

Den innebygde Bluetooth-tilkobling gjør at du kan koble til mobilen eller nettbrettet ditt. Over konsollen finner du en praktisk nettbrettholder, slik at du kan se både film og TV-serier mens du trener.

AUX-inngangen gjør det også enkelt å høre musikk på de innebygde høyttalerne. Bare koble til mobiltelefonen din og du er i gang!
Høyttalerne er ikke spesielt kraftige, men gir likevel fra seg god nok lyd til at du kan få litt ekstra motivasjon mens du løper.

Mest unikt er nok likevel muligheten til å koble tredemøllen opp mot iFit LIVE. iFit LIVE tilbyr mange hendige funksjoner. Du vil blant annet motta spesialtilpassede treningsprogrammer som bidrar til at du når dine personlige mål.

Om ønskelig kan du også plassere nettbrettet i holderen over konsollen, og følge ruten du løper via Google Maps mens du trener.

Er Proform Power 995i verdt pengene?

Etter vår mening er Proform Power 995i verdt pengene.

Proform Power 995i er en solid tredemølle som er spesielt godt egnet til harde og intensive treningsøkter. Den robuste konstruksjonen gjør at møllen tåler hard bruk over lengre tid.

Tilkoblingsmulighetene er mange, og treningscomputeren fremstår som svært gjennomtenkt.

Vi har ikke mange negative faktorer å trekke frem, men vi skulle gjerne sett at det trådløse pulsbeltet var inkludert i prisen. Vi savner også litt høyere maksimal stigning.

Gode tilbud på Proform Power 995i

Avatar

Bård Fjeldavli

Bård Fjeldavli lever en aktiv hverdag, og trives spesielt godt ute på sykkeltur. Han er dedikert til å veilede leserne mot de beste valgene, og er spesielt opptatt av trening og kosthold. Bård har bakgrunn fra logistikk, og skilter med en bachelorgrad fra 2013 hvor han dykket dypt inn i emner som lager, transport og salg.
facebook-social twitter-social webpage-social