PerformanceGun Pro Test

Beste massasjepistol test

Massasjepistoler er populære og spennende produkter, som er utviklet for å bidra til økt restitusjon, mindre stølhet og bedre mobilitet.

Massasjepistoler er forøvrig ikke bare passende til de som trener aktivt.

Dersom du ofte sliter med ubehagelige muskelspenninger i rygg og nakke vil en massasjepistol bidra til å lette spenningene, og dermed gi deg en mer behagelig og smertefri hverdag.

I vår test av PerformanceGun Pro har vi gått grundig gjennom produktets funksjoner, og gitt en total vurdering for produktet i sin helhet.

Test av PerformanceGun Pro

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

PerformanceGun Pro - BESTE PREMIUMVALG

4.9
PerformanceGun Pro Test

Produktbeskrivelse: PerformanceGun Pro er en oppgradert versjon av forgjengeren, PerformanceGun.

Denne massasjepistolen er spesielt utviklet for å tilby dyp og lindrende massasje, og med hele 16mm amplitude sikrer PerformanceGun Pro opptil 60% dypere massasje enn forgjengeren.

Vi i GetFitness setter også stor pris på fleksibiliteten som tilbys med denne massasjepistolen, og de 7 utskiftbare massasjehodene gjør at du enkelt kan tilpasse behandlingen til deg og din kropp.

Til tross for at PerformanceGun Pro ikke leveres med den høyeste frekvensen på markedet (maksimalt 2400 RPM), tilbyr den allikevel svært god behandling for ømme og stive muskler.
Nøkkelen ligger i amplituden, som i praksis sier noe om hvor dypt massasjepistolen klarer å massere.

Den høye amplituden til PerformanceGun Pro sikrer deg en dyp og god massasje, og behandlingen vil gi deg følelsen av en real Deep Tissue-massasje.

Selve brukstiden har vi også svært lite å utsette på - du kan benytte massasjepistolen sammenhengende i totalt 4-6 timer, og det tar kun 2-3 timer å lade den helt opp igjen.

På den negative siden skulle vi gjerne sett at behandlingsfrekvensen kunne justeres mellom noen flere nivåer, da PerformanceGun Pro tilbyr totalt 5 ulike frekvenser.

PerformanceGun Pro er kort og godt et solid premiumvalg for deg som har behov for en dyp og grundig massasje.
Med en amplitude på hele 11mm treffer massasjepistolen svært godt, og til tross for en kraftig motor er batteritiden mer enn tilfredsstillende.

Fordeler

 • Svært stillegående.
 • Mange massasjehoder.
 • Dyp og grundig massasje.
 • Kraftig motor.
 • God batteritid.

Ulemper

 • Kunne med fordel hatt flere behandlingsfrekvenser.

Detaljert

 • Antall behandlingsfrekvenser: 5
 • Antall massasjehoder: 7
 • Battertid: Omkring 4-6 timer
 • Oppladbare batterier: Ja
 • Maks antall støt per minutt: 2400

For å få en full oversikt anbefaler vi at du sjekker ut vår test av massasjepistoler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!