Nordic Cruise 990 – Elektrisk sparkesykkel!

Elektrisk sparkesykkel test

Elektriske sparkesykler ser ut til å ha kommet for å bli, og dette fremkomstmiddelet er ikke lenger noe man kun ser i de mest urbane bystrøkene.

Ikke bare er elektriske sparkesykler svært miljøvennlige, men det er også en enkel måte å ta seg fra A til B på – og ikke minst, det er morsomt!

På markedet finner man elektriske sparkesykler i svært ulike prisklasser, og funksjonsmessig er det store variasjoner mellom de ulike produktene.

Typisk ser man at de beste utgavene har lang rekkevidde, og for deg som skulle være glad i litt fart og spenning er det naturligvis også ønskelig med en relativt høy toppfart.

Som med alle andre fremkomstmidler er naturlig sikkerhet også en kritisk faktor, hvor noe av det viktigste er kvaliteten på selve bremsesystemet.

Tykkelsen på hjulene bør heller ikke oversees, og man ser typisk at de rimeligste budsjettvalgene rett og slett har for tynne hjul.

I vår gjennomgang av Nordic Cruise 990 har vi tatt høyde for alle disse faktorene, og kort oppsummert er vi svært imponerte over dette produktet.

Test – Nordic Cruise 990

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

BESTE BUDSJETTVALG - Nordic Cruise 990

4.9
Nordic Cruise 990

Produktbeskrivelse: Nordic Cruise 990 er først og fremst en svært letthåndterlig og portabel el-sparkesykkel, som passer perfekt for deg som er ute etter et enkelt og morsomt fremkomstmiddel.

Cruise 990 er utstyrt med en solid 350 W (750 W peak) motor, og kan tilby en maksimal hastighet på hele 20 km/t.

Sikkerhetsmessig er dette et godt alternativ, og Nordic har ikke spart på midlene i utviklingen av bremsesystemet - og fremhjulet er dermed utstyrt med solide E-ABS bremser, mens bakhjulet er utstyrt med stabile skivebremser.
Dimensjonene på hjulene har vi også lite å utsette på, og med 9,25" tykke dekk kan du føle deg trygg på at sykkelen ligger godt mot underlaget.
Sykkelen er naturligvis også utstyrt med kraftige LED-lys både foran og bak, og vi setter også stor pris på at Nordic har valgt å inkludere blinklys for å ytterligere forsterke sikkerheten.

For deg som skulle ha behov for å reise kollektivt, har også Nordic Cruise 990 den store fordelen at egenvekten er svært lav, samtidig som sykkelen kan legges sammen - og det er dermed enkelt å ta med seg sykkelen ved reise.

Som nevnt drives Nordic Cruise 990 av en kraftig 350 W motor, men sparkesykkelen har allikevel en akseptabel rekkevidde på omkring 25 kilometer - og oppladningstiden er ikke mer enn 3-4 timer.
Brukstiden avhenger naturligvis av hvor mye du veier og av terrenget du ferdes i, og dersom du er tyngre enn gjennomsnittet bør du regne med at rekkevidden er noe kortere enn 25 kilometer.

Kort og godt er dette et svært godt alternativ for deg som ønsker en bruksvennlig og solid elsparkesykkel - til en fornuftig pris!

Fordeler

  • 20 km/t toppfart.
  • Lav egenvekt.
  • Innebygd LED-skjerm.
  • Letthåndterlig.
  • Sammenleggbar.
  • ABS-bremser.
  • LED-lys foran og bak.
  • Blinklys.

Ulemper

  • Kunne med fordel hatt enda lengre rekkevidde.

For å få oversikt over de beste elektriske sparkesyklene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av el-sparkesykler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!