MyWalk M350 Test

MyWalk M350

I vår gjennomgang av MyWalk M350 har vi tatt høyde for faktorer som pris, brukervennlighet, sikkerhet, bremsesystem og fart – og gitt en total vurdering basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Test av MyWalk M350

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

MyWalk M350

4.5
MyWalk M350 Test

Produktbeskrivelse: MyWalk M350 er en trygg og solid el-sparkesykkel, som passer perfekt for deg som er på utkikk etter et fremkomstmiddel hvor sikkerheten er satt i høysetet.

Det første vi bemerker oss med MyWalk M350 er at den er utstyrt med svært robuste dekk, som er spesielt utviklet for å unngå punktering.
Vi setter stor pris på at MyWalk har valgt å sette sikkerheten i høysetet, og de punkteringsfrie dekkene sikrer at du unngår uønskede overraskelser i løpet av kjøreturen.

MyWalk M350 er utstyrt med en kraftig motor, som gir god akselerasjon - og det innebygde LCD-displayet gir deg til enhver tid informasjon om din nåværende hastighet.
Via LCD-displayet vil du også enkelt kunne se hvor mye batteri det er igjen på sykkelen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå batteritom.

Selve batteriet har vi også lite å utsette på.
Det ekstra kraftige batteriet på hele 7.5Ah gir sykkelen en rekkevidde opptil 15 - 25 kilometer, og oppladningstiden er ikke mer enn 2,5 timer.
Rekkevidden kunne med fordel vært noe lengre, uten at vi ser på dette som et stort minus.
En rekkevidde på 15 - 25 kilometer er langt ifra dårlig, og MyWalk M350 får derfor ikke et stort poengtrekk for dette.

Som nevnt er MyWalk M350 en elektrisk sparkesykkel for deg som er opptatt av sikkerheten, og vi setter derfor stor pris på den kraftige frontlykten - kombinert med bremselysene, som vil gi informasjon til de bak deg om at du er i ferd med å redusere hastigheten.

MyWalk M350 er naturligvis også sammenleggbar, og i løpet av bare 5 sekunder er den pakket sammen og klar for at du eksempelvis kan ta den med inn på bussen.

MyWalk M350 er kort og godt et solid valg for deg som er ute etter en trygg og pålitelig el-sparkesykkel.
Sykkelen er utstyrt med punkteringsfrie dekk, og er en sikker vinner for deg som vil ha en solid sparkesykkel!

Fordeler

  • Punkteringsfrie dekk.
  • OK egenvekt.
  • Bremselys.
  • Kraftig frontlys.
  • Innebygd LED-skjerm.
  • Sammenleggbar.

Ulemper

  • Kunne med fordel hatt enda lengre rekkevidde.
  • Ingen blinklys.

For å få oversikt over de beste elektriske sparkesyklene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av el-sparkesykler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!