MyoPWO Test

PWO Test

Pre Workout, også kjent som PWO, er et solid kosttilskudd som typisk inneholder en rekke muskelbyggende og energigivende næringsstoffer.

PWO-tilskudd er spesielt designet for å gi deg akkurat den boosten du trenger for å komme gjennom en hard treningsøkt!

Det finnes mange typer Pre Workout på markedet, og de er sammensatt på forskjellige måte.

En ting har de til felles, og det er at de skal gi deg en ekstra boost på trening.

I tillegg bidrar mange PWO-tilskudd til mindre muskelstivhet og melkesyre, økt forbrenning, kortere restitusjonstid – og ikke minst, en mye kraftigere pump på trening!

Test av MyoPWO

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

MyRevolution - MyoPWO

5
MyoPWO fra myreveloution er det beste pre workout tilskuddet i 2019

Produktbeskrivelse: MyoPWO er et egenprodusert PWO-tilskudd fra MyRevolution.
Dette produktet inneholder ingredienser som vil bidra til å øke både prestasjon og fokus på trening.
Den unike sammensetningen av produktet vil gjøre at du får langt bedre pump, da ingrediensene fører til t både blodgjennomstrømningen og oksygentilførselen øker.
MyoPWO inneholder aminosyren taurin som øker utholdenheten, samt beta-alanin, som vil gi deg mer trykk og energi på trening!

For å få en full oversikt over de beste PWO-tilskuddene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av Pre Workout!