Test av MyoBurn

Myoburn

De aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt ønsket å kvitte oss med noen ekstra overflødige kilo.
For å få bukt med kiloene kreves det en kombinasjon av trening og et sunt, fornuftig kosthold.

Men, for mange av oss føles det rett og slett som at vektnedgangen går for langsomt, og dette er ofte styrt av genetikk.

Det finnes derfor ulike slankepiller på markedet, som vil føre til at vektnedgangen går både enklere og raskere – gjennom å øke forbrenningen, dempe søtsuget og forlenge metthetsfølelsen.

Men hvilken slankepille bør du velge? Hva er den beste slankepillen i Norge?

I vår vurdering av MyoBurn har vi gått grundig til verks, og tatt en titt på hva du kan forvente av de ulike ingrediensene.

Test av MyoBurn

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

MyoBurn

5
MyoBurn fra MyRevolution er en kraftig slankepille som kommer godt ut i vår test

Produktbeskrivelse: MyoBurn er en kraftig fettforbrenner som både hindrer opptaket av karbohydrater i kroppen, samtidig som den bidrar til forhøyet fettforbrenning.

Produktet inneholder hele 4 effektive ingredienser som bidrar til høyere forbrenning - grønne kaffebønner, grønn te, capsaicin og koffein.

De grønne kaffebønnene bidrar til et redusert opptak av karbohydrater og et mer stabilt blodsukker.

Det høye innholdet av grønn te bidrar til et økt inntak av EGCG, som bidrar til høyere fettforbrenning og forbedret fysisk prestasjon.

Capsaicin er et chilipepper-ekstrakt, som gjennom å øke kroppstemperaturen bidrar til forhøyet fettforbrenning.

I tillegg til dette inneholder også MyoBurn koffein, som har en godt dokumentert oppkvikkende effekt - mer energi, med andre ord!

Næringsinnhold pr døgndose

  • Grønn te-ekstrakt: 600 mg
  • Kaffeekstrakt: 300 mg
  • Koffein: 200 mg
  • Capsicumekstrakt: 100 mg

For å få en full oversikt over ulike slankeprodukter, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av slankepiller!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!