De aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt ønsket å kvitte oss med noen ekstra overflødige kilo.
For å få bukt med kiloene kreves det en kombinasjon av trening og et sunt, fornuftig kosthold.

Men, for mange av oss føles det rett og slett som at vektnedgangen går for langsomt, og dette er ofte styrt av genetikk.

Det finnes derfor ulike slankepiller på markedet, som vil føre til at vektnedgangen går både enklere og raskere – gjennom å øke forbrenningen, dempe søtsuget og forlenge metthetsfølelsen.

Men hvilken slankepille bør du velge? Hva er den beste slankepillen i Norge?

I vår vurdering av MyoBurn har vi gått grundig til verks, og tatt en titt på hva du kan forvente av de ulike ingrediensene.

Test av MyoBurn

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

MyoBurn

5
MyoBurn fra MyRevolution er en kraftig slankepille som kommer godt ut i vår test

Produktbeskrivelse: MyoBurn er en kraftig fettforbrenner som inneholder både grønne kaffebønner, grønn te, capsaicin og koffein.
MyoBurn bidrar med å øke fettforbrenning, og reduserer karbohydratopptaket i kroppen.
Produktet inneholder også EGCG, som er en kraftig antioksidant fra grønn te.

Detaljert

MyoBurn er en kraftig fettforbrenner som både hindrer opptaket av karbohydrater i kroppen, samtidig som den bidrar til forhøyet fettforbrenning.

Produktet inneholder hele 4 effektive ingredienser som bidrar til høyere forbrenning – grønne kaffebønner, grønn te, capsaicin og koffein.

De grønne kaffebønnene bidrar til et redusert opptak av karbohydrater og et mer stabilt blodsukker.

Det høye innholdet av grønn te bidrar til et økt inntak av EGCG, som bidrar til høyere fettforbrenning og forbedret fysisk prestasjon.

Capsaicin er et chilipepper-ekstrakt, som gjennom å øke kroppstemperaturen bidrar til forhøyet fettforbrenning.

I tillegg til dette inneholder også MyoBurn koffein, som har en godt dokumentert oppkvikkende effekt – mer energi, med andre ord!

For å få en full oversikt over ulike slankeprodukter, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av slankepiller!