Gode løpesko er ekstremt viktig for å få mest ut av treningen – og ikke minst, unngå skader!

Det eksisterer forøvrig et hav av forskjellige løpesko. Hvilke bør man velge? Hva er de beste løpeskoene i Norge i 2019?

I denne testen har vi gått grundig til verks, og har gjennom våre samarbeid testet ulike løpesko for asfalt og mølle.

Test av Adidas Solar Boost 19

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Adidas - Solar Boost 19

4.7
Adidas Solar Boost 19 Test

Produktbeskrivelse: Dette er en av de mest allsidige løpeskoene som er tilgjengelig på markedet.
Solar Boost 19 utmerker seg som en god allrounder både for nybegynnere og for de mer erfarne løperne.
Skoene har et stilig design, og sålene bidrar til god demping!
Passer for deg som:

  • Vil ha sko som passer til all slags trening.
  • Vil ha løpesko med god pusteevne.
  • Er opptatt av design.

Fordeler

  • Stilig lavprofil design.
  • God energiretur i sålen.
  • Gode allrounder-sko.
  • Behagelig overdel.

Ulemper

  • Mindre demping i frontpartiet.

Detaljert

Adidas Boost har lang fartstid i markedet, og har blitt solgt til løpeglade mennesker i mange år – vi var derfor spente når Adidas Solar Boost kom på markedet.

En av faktorene vi virkelig setter pris på med Solar Boost 19 er at Adidas ikke forsøker å overselge hverken design eller materiale.

Dette er designmessig stilige sko – og rent funksjonelt er det en meget god allrounder-sko, som passer godt for hobbymosjonisten som vil få litt ekstra ut av treningen.

SolarBoost 19 er utstyrt med en behagelig overdel, som gir skoene god pusteevne. Den behagelige mellomsålen gir responsiv demping, mens den nøyaktige overdelen sikrer god komfort og presis passform.

Skoene har hele 10 millimeter dropp, som igjen bidrar til enda bedre og mer effektive steg. Oppsummert er dette skoene for deg som ønsker en allrounder – til både kort-, mellom- og langdistanseløp.

Baksiden med disse skoene er at de ikke er tilpasset en spesiell treningsform – og man får derfor et produkt som er godt nok til de ulike treningsformene, uten at den skiller seg spesielt ut i noen av kategoriene.

Herreutgave

– Demping: Normal
– Vekt: 314 gram
– Dropp: 10 millimeter

Dameutgave

– Demping: Normal
– Vekt: 278 gram
– Dropp: 10 millimeter

For å få en full oversikt over de beste løpeskoene på markedet, anbefaler vi at du sjekker ut vår test av beste løpesko!