Glucomannan med Krom og B6

beste slankepiller test i norge

De aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt ønsket å kvitte oss med noen ekstra overflødige kilo.
For å få bukt med kiloene kreves det en kombinasjon av trening og et sunt, fornuftig kosthold.

Men, for mange av oss føles det rett og slett som at vektnedgangen går for langsomt, og dette er ofte styrt av genetikk.

Det finnes derfor ulike slankepiller på markedet, som vil føre til at vektnedgangen går både enklere og raskere – gjennom å øke forbrenningen, dempe søtsuget og forlenge metthetsfølelsen.

Men hvilken slankepille bør du velge? Hva er den beste slankepillen i Norge?

I vår vurdering av Glucomannan med Krom og B6 har vi gått grundig til verks, og tatt en titt på hva du kan forvente av de ulike ingrediensene.

Test av Glucomannan med Krom og B6

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Glucomannan med Krom og B6

4.9
Glucomannan er en av de beste slankepillene som virker

Produktbeskrivelse: Glucomannan er et av de nyere slankeproduktene på markedet, og er et av de få produktene med god dokumentert effekt.
En daglig dose på 3000 mg med den vannløselige fiberen glucomannan sammen med et kaloribegrenset kosthold er kjent for å kunne bidra til vekttap.
I denne slankepillen er også Glucomannan kombinert med Krom, som har vist seg å ha en positiv effekt for å motvirke søtsug.

Næringsinnhold pr døgndose

  • Glucomannan: 3000 mg.
  • Vitamin B6: 2,8 mg.
  • Krom: 80 mcg.

For å få en full oversikt over ulike slankeprodukter, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av slankepiller!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!