Ferietrening: Slik lykkes du med trening i ferien

Ferietrening

Tiden for ferie har endelig kommet. Nå er det tid for å nyte tiden sammen med familie og venner!

De fleste av oss synes nok det er godt å komme seg vekk fra alle rutinene i hverdagen. Samtidig vil nok mange oppleve at treningen rett og slett stopper opp.

Slik trenger det jo ikke å være. Det finnes faktisk mange gode løsninger som gjør det enkelt å holde formen gjennom sommeren.
Ferietrening er faktisk ikke spesielt vanskelig å få til. Med litt treningsutstyr som er enkelt å ha med seg på farten er mye av jobben gjort.

Flere leverandører har faktisk lansert egne treningspakker for ferietrening. Pakkene er spesielt designet for å hjelpe deg til å holde formen gjennom hele sommeren. Samtidig er de enkle å ta med seg når man er på farten.

Det finnes mange gode alternativer på markedet. Etter vår mening er treningspakkene fra X-Life rett og slett overlegne. Man skal lete lenge før man finner så gjennomtenkte og komplette pakker!

Trening i ferien: Abilica Treningspakke

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Abilica - Treningspakke ferietrening

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Abilica Treningspakke for ferietrening

Denne komplette treningspakken gjør det enkelt for deg å gjennomføre en real treningsøkt. Her kan du utføre mange forskjellige øvelser, og utstyret tar lite plass. Enkelt å ta med seg hvor enn man skal!

Utstyret som følger med i pakken fører faktisk til at du kan gjennomføre en komplett fullkroppsøkt. Den store fordelen er naturligvis at du ikke trenger å stake ut veien til nærmeste treningssenter.

Treningspakken inneholder hele 3 PowerBands.
Alle båndene har ulikt motstandsnivå slik at du enkelt kan tilpasse belastningen.

Om du ønsker å utføre mer klassiske styrkeøvelser kan du naturligvis også bruke treningsslyngen som er med i pakken. Denne passer perfekt til eksempelvis flyes og face-pulls. Du trenger kun å feste slyngen mot et fast ankerpunkt og du er i gang!

I treningspakken finner du også et par manualer. Disse veier 4 kilo. Perfekt til bicepscurls, sidehev og lignende!

Om du skulle ønske litt ekstra belastning mens du er ute og går anbefaler vi at du tester ut Walking Dumbbells. Disse veier 0.5 kilo, og er enkle å holde mens man går eller jogger.

For å sikre optimal komfort følger det også med en Yogamatte fra Abilica.
Matten har en tykkelse på 3.5 millimeter og ligger stødig på gulvet. Her kan du prøve deg frem med litt yoga, eller ta noen enkle kroppsvektsøvelser!

OBS: De første 100 som bestiller denne pakken får med en stilig og praktisk Beach Bag fra Abilica!

Detaljert

  • 1 Treningsslynge.
  • 2 Dumbbells, 4 kg.
  • 2 Walking Dumbbells, 0.5 kg.
  • 1 Yogamatte.
  • 3 Powerband ECO Treningsstrikker (Lett – medium – tung)
  • 1 Beach Bag (til de 100 første).
Avatar

Bård Fjeldavli

Bård Fjeldavli lever en aktiv hverdag, og trives spesielt godt ute på sykkeltur. Han er dedikert til å veilede leserne mot de beste valgene, og er spesielt opptatt av trening og kosthold. Bård har bakgrunn fra logistikk, og skilter med en bachelorgrad fra 2013 hvor han dykket dypt inn i emner som lager, transport og salg.
facebook-social twitter-social webpage-social