Ferietrening – slik lykkes du med trening i ferien!

Ferietrening

Tiden for ferie har endelig kommet, og det er tid for å nyte tiden sammen med familie og venner.

For de aller fleste av oss føles det godt å komme seg bort fra alle rutinene man har i hverdagslivet – men samtidig vil mange oppleve at treningen rett og slett stopper opp.

Sånn trenger det forøvrig ikke å være, og det finnes flere gode strategier for og lykkes med trening i ferien.

Ferietrening trenger heller ikke være spesielt vanskelig å få til, da flere av de store leverandørene har merket seg behovet for nettopp dette.

På bakgrunn av dette har enkelte leverandører lansert egne treningspakker for ferien, som er spesielt designet for å hjelpe deg til å holde formen gjennom hele sommeren.

Det finnes mange alternativer på markedet, men etter vår mening er Abilicas Treningspakke for ferie utvilsomt en av de beste og mest fleksible løsningene som er å få tak i!

Abilica – Treningspakke for ferie

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Abilica - Treningspakke for ferie

5
Abilica Treningspakke for ferie

Produktbeskrivelse: Denne treningspakken fra Abilica er spesielt designet for å gi deg enkel tilgang til de verktøyene du trenger for å gjennomføre en komplett treningsøkt mens du er på farten.
Den nøye sammensatte kombinasjonen av utstyr gjør at du enkelt kan gjennomføre en rask fullkroppsøkt, uten å måtte stake ut veien til nærmeste treningssenter.

Treningspakken inneholder hele 3 powerbands med ulike motstandsnivåer, slik at du enkelt kan justere belastningen underveis.
I treningspakken finner man også en kettlebell med en total vekt på 4 kg, som passer perfekt for å utføre intensive fullkroppsøvelser.
Dersom du er ekstra opptatt av å opprettholde styrken, anbefaler vi også at du benytter deg av de medfølgende vektmansjettene - som er perfekt egnet til både spenst- og styrketrening.

Mest imponerte er vi nok allikevel over at treningsmatten Abilica XC GymMat følger med i pakken.

XC GymMat er den del av Abilicas egne Klæbo Collection, og leveres derfor med en trykt signatur av Johannes Høsflot Klæbo.
Med en tykkelse på hele 1,5 centimeter er du sikret god komfort under treningsøkten, og du kan enkelt utføre et hav av øvelser helt uten ubehag.
Noe vi liker spesielt godt med denne treningsmatten er at den har like høy friksjon på begge sider, slik at du kan trene på hvilken side du ønsker.
Friksjonen i seg selv er det også lite å utsette på, og matten ligger stødig på de aller fleste underlag, og er i tillegg meget godt egnet til utendørstrening.

Praktisk håndveske medfølger, slik at du enkelt kan få med deg alt utstyret!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!