DNS ZMA Test

Beste testobooster i Norge

Testosteron er, som du kanskje vet, en ekstremt viktig komponent dersom du ønsker å legge på deg muskler og bygge rå styrke.

Men, hvilke produkter er det egentlig som bidrar til at man får et økt testosteron-nivå i kroppen?
Er det i det hele tatt noen tilskudd som faktisk kan øke testosteronproduksjonen?

I vår vurdering av DNS ZMA har vi sett på ingrediensene i dette produktet, og gitt en total vurdering basert på om ingrediensene faktisk har en dokumentert effekt.

Vurdering av DNS ZMA

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

DNS ZMA

4
DNS Zma Test

Produktbeskrivelse: Dette ZMA-tilskuddet fra DNS inneholder en optimal mengde magnesium, som vil føre til en positiv effekt på både søvnkvalitet og kroppens muskelfunksjon.
ZMA fra DNS passer spesielt godt til deg som trener med høy intensitet, og trenger all den restitusjon du kan få!

Fordeler

  • Optimalt innhold av magnesium.
  • Forbedret muskelfunksjon.
  • Forbedret restitusjon.
  • God pris!
  • 60 døgndoser per boks!

Ulemper

  • Kunne med fordel inneholdt mindre vitamin B6.

Detaljert

Dette tilskuddet av ZMA er levert av den anerkjente leverandøren DNS, og man kan derfor stole på at kvaliteten står i første rekke.

Tilskuddet inneholder hele 600 mg magnesium per dosering, og vil derfor ha en svært god effekt på søvnkvaliteten og muskelfunksjonen.

Det er også bevist at sink har en innvirkning på kroppens testosteronproduksjon, og dette tilskuddet vil dermed legge til rette for både økt muskelvekst og libido.

Innta dette tilskuddet før leggetid, og føl deg trygg på at du legger til rette for optimal muskelvekst og restitusjon!

Næringsinnhold per døgndose

  • Magnesium: 600 mg
  • Sink: 25 mg
  • Vitamin B6: 4,2 mg
For å få en full oversikt over de beste testoboosterne i Norge, anbefaler vi at du sjekker ut vår test av testoboostere!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!