DNS Test Bolan Erfaringer

Beste testobooster i Norge

Testosteron er, som du kanskje vet, en ekstremt viktig komponent dersom du ønsker å legge på deg muskler og bygge rå styrke.

Men, hvilke produkter er det egentlig som bidrar til at man får et økt testosteron-nivå i kroppen?
Er det i det hele tatt noen tilskudd som faktisk kan øke testosteronproduksjonen?

I vår vurdering av DNS Test Bolan har vi sett på ingrediensene i dette produktet, og gitt en total vurdering basert på om ingrediensene faktisk har en dokumentert effekt.

Vurdering av DNS Test Bolan

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

DNS Test Bolan

4.9
DNS Test Bolan

Produktbeskrivelse: Denne testoboosteren er levert av den anerkjente leverandøren DNS, og er en av verdens mest populære testoboostere.
Dette unike tilskuddet er nylig lansert på det norske markedet, og inneholder blant annet komponenten Maca, som har vist seg å kunne bidra til et økt testosteronnivå.
I tillegg til dette finner man også både sink og vitamin B6 i dette tilskuddet - og ikke minst fenugreek, som har vist seg og kunne ha en positiv effekt på styrke både i over- og underkroppen.

Fordeler

  • Inneholder Maca.
  • Bidrar til økt styrke.
  • Inneholder sink, som bidrar til en optimal hormonbalanse.

Ulemper

  • Tilskuddet må inntas både morgen og kveld.

Detaljert

Dette er tilskuddet for deg som er ute etter økt styrke, muskelvolum og testosteron.

Test Bolan fra DNS er en kraftig testobooster, som inneholder en kombinasjon av ulike komponenter som sammen har vist seg og kunne bidra til et økt testosteronnivå.

Det mest unike med dette produktet er at det inneholder Maca, som nylig er blitt godkjent for salg på det norske markedet.

Test Bolan inneholder også en stor mengde fenugreek ekstrakt, som har en dokumentert effekt på styrke i både over- og underkroppen.

Utover dette finner man også yamsrot, sink, pantotensyre og vitamin B6 i dette tilskuddet, som alle er ingredienser som bidrar positivt til et høyere testosteronnivå.

Næringsinnhold pr døgndose

  • Maca Ekstrakt: 1200 milligram.
  • Fenugreek Ekstrakt: 800 milligram.
  • Yamsrot Ekstrakt: 200 milligram.
  • Sink: 12 milligram.
  • Vitamin B6: 5,6 milligram.
  • Pantotensyre: 3,67 milligram.
For å få en full oversikt over de beste testoboosterne i Norge, anbefaler vi at du sjekker ut vår test av testoboostere!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!