Elektriske sparkesykler ser ut til å ha kommet for å bli, og dette fremkomstmiddelet er ikke lenger noe man kun ser i de mest urbane bystrøkene.

Ikke bare er elektriske sparkesykler svært miljøvennlige, men det er også en enkel måte å ta seg fra A til B på – og ikke minst, det er morsomt!

På markedet finner man elektriske sparkesykler i svært ulike prisklasser, og funksjonsmessig er det store variasjoner mellom de ulike produktene.

Typisk ser man at de beste utgavene har lang rekkevidde, og for deg som skulle være glad i litt fart og spenning er det naturligvis også ønskelig med en relativt høy toppfart.

Som med alle andre fremkomstmidler er naturlig sikkerhet også en kritisk faktor, hvor noe av det viktigste er kvaliteten på selve bremsesystemet.

Tykkelsen på hjulene bør heller ikke oversees, og man ser typisk at de rimeligste budsjettvalgene rett og slett har for tynne hjul.

I vår gjennomgang av Denver SCO-65220 har vi tatt høyde for alle disse faktorene, og gitt en total vurdering basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Test av Denver SCO-65220

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Denver SCO-65220

3.5
Denver SCO 65220 Test

Produktbeskrivelse: Denver SCO-65220 er en svært rimelig elektrisk sparkesykkel, som leveres med en maksimal hastighet på 20 km/t.

Utseendemessig er dette en stilren og moderne elektrisk sparkesykkel, og vi setter stor pris på at Denver har valgt å utstyre sykkelen med et kraftig LED-lys i front - samt et eget bremselys på bakdekket.

Til tross for at sykkelen ser pen ut, er vi allikevel noe skuffet over spesifikasjonene.
Produsenten selv omtaler batteriet som meget kraftig, men rekkevidden er dessverre kun 12 kilometer under optimale forhold.
Tilsvarende er ladetiden hele 3 timer, noe som etter vår mening rett og slett er for høyt, gitt den relativt korte rekkevidden.

På den positive siden setter vi pris på at Denver SCO-65220 er utstyrt med solide gummidekk, som gir ekstra beskyttelse mot punktering.
Dimensjonene på dekkene kunne allikevel vært mye større, da de kun måler 6,5" - noe som i praksis tilsier at dekkene rett og slett er litt for tynne.

Den maksimale brukervekten er 100 kilo, men enkelte har rapportert om at batteritiden reduseres drastisk dersom man veier noe særlig mer enn 70 - 80 kg.

Denver SCO-65220 er ikke den mest imponerende sparkesykkelen som er å få tak i, men til gjengjeld har den en svært god pris - og passer perfekt for deg som bare vil ha det litt gøy over kortere distanser!

Fordeler

  • 20 km/t toppfart.
  • Lav egenvekt.
  • Sammenleggbar.

Ulemper

  • Kort rekkevidde.
  • Tynne dekk.

For å få oversikt over de beste elektriske sparkesyklene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av el-sparkesykler!