ClassyWalk S250 Test

ClassyWalk S250 Test

I vår gjennomgang av ClassyWalk S250 har vi tatt høyde for faktorer som pris, brukervennlighet, sikkerhet, bremsesystem og fart – og gitt en total vurdering basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Test av ClassyWalk S250

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

ClassyWalk S250

4
ClassyWalk S250 Test

Produktbeskrivelse: ClassyWalk S250 er en liten og fornuftig priset elektrisk sparkesykkel, som leveres med en maksimal hastighet på 20 km/t.
Til tross for at motoren er noe mindre enn for mange andre elektriske sparkesykler (250 W, 500 W Peak), er rekkevidden fortsatt på nivå med de andre sparkesyklene i denne prisklassen.
Den maksimale rekkevidden er anslått til å være 30 kilometer, men dersom du kjører på full effekt eller i mer kupert terreng må du nok beregne en rekkevidde på omkring 20 - 25 kilometer.

ClassyWalk S250 er naturligvis sammenleggbar, og har en lav egenvekt på kun 12,8 kilo - slik at du enkelt kan ta med deg sparkesykkelen når du eksempelvis reiser kollektivt.

På fremsiden av sykkelen finner du et stort og oversiktlig LED-display, hvor du enkelt kan justere lysinnstillingene på sykkelen - samtidig som du til enhver tid får informasjon om hvor mye batteri som er igjen.

Dersom ønskelig kan du også koble sykkelen opp mot din egen mobiltelefon.
I mobilapplikasjonen får du enkelt oversikt over både hastighet og batteritid, samtidig som du kan låse sparkesykkelen.

ClassyWalk S250 er kort og godt et rimelig budsjettvalg for deg som vil ha en letthåndterlig og pålitelig elektrisk sparkesykkel!

Fordeler

  • 20 km/t toppfart.
  • Lav egenvekt.
  • Oversiktlig LED-skjerm.
  • Sammenleggbar.
  • Egen mobilapplikasjon.
  • Stilig design.

Ulemper

  • Kunne med fordel hatt lengre rekkevidde.
  • Litt lav maksimal brukervekt.
  • Relativt lang oppladningstid.

For å få oversikt over de beste elektriske sparkesyklene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av el-sparkesykler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!