Elektriske sparkesykler ser ut til å ha kommet for å bli, og dette fremkomstmiddelet er ikke lenger noe man kun ser i de mest urbane bystrøkene.

Ikke bare er elektriske sparkesykler svært miljøvennlige, men det er også en enkel måte å ta seg fra A til B på – og ikke minst, det er morsomt!

På markedet finner man elektriske sparkesykler i svært ulike prisklasser, og funksjonsmessig er det store variasjoner mellom de ulike produktene.

Typisk ser man at de beste utgavene har lang rekkevidde, og for deg som skulle være glad i litt fart og spenning er det naturligvis også ønskelig med en relativt høy toppfart.

Som med alle andre fremkomstmidler er naturlig sikkerhet også en kritisk faktor, hvor noe av det viktigste er kvaliteten på selve bremsesystemet.

Tykkelsen på hjulene bør heller ikke oversees, og man ser typisk at de rimeligste budsjettvalgene rett og slett har for tynne hjul.

I vår gjennomgang av ClassyWalk S250 har vi tatt høyde for alle disse faktorene, og gitt en total vurdering basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Test av ClassyWalk S250

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

ClassyWalk S250

4
ClassyWalk S250 Test

Produktbeskrivelse: ClassyWalk S250 er en liten og fornuftig priset elektrisk sparkesykkel, som leveres med en maksimal hastighet på 20 km/t.
Til tross for at motoren er noe mindre enn for mange andre elektriske sparkesykler (250 W, 500 W Peak), er rekkevidden fortsatt på nivå med de andre sparkesyklene i denne prisklassen.
Den maksimale rekkevidden er anslått til å være 30 kilometer, men dersom du kjører på full effekt eller i mer kupert terreng må du nok beregne en rekkevidde på omkring 20 - 25 kilometer.

ClassyWalk S250 er naturligvis sammenleggbar, og har en lav egenvekt på kun 12,8 kilo - slik at du enkelt kan ta med deg sparkesykkelen når du eksempelvis reiser kollektivt.

På fremsiden av sykkelen finner du et stort og oversiktlig LED-display, hvor du enkelt kan justere lysinnstillingene på sykkelen - samtidig som du til enhver tid får informasjon om hvor mye batteri som er igjen.

Dersom ønskelig kan du også koble sykkelen opp mot din egen mobiltelefon.
I mobilapplikasjonen får du enkelt oversikt over både hastighet og batteritid, samtidig som du kan låse sparkesykkelen.

ClassyWalk S250 er kort og godt et rimelig budsjettvalg for deg som vil ha en letthåndterlig og pålitelig elektrisk sparkesykkel!

Fordeler

  • 20 km/t toppfart.
  • Lav egenvekt.
  • Oversiktlig LED-skjerm.
  • Sammenleggbar.
  • Egen mobilapplikasjon.
  • Stilig design.

Ulemper

  • Kunne med fordel hatt lengre rekkevidde.
  • Litt lav maksimal brukervekt.
  • Relativt lang oppladningstid.

For å få oversikt over de beste elektriske sparkesyklene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av el-sparkesykler!