ChewBear Tan Erfaringer

Betakaroten blir stadig et mer og mer populært kosttilskudd, og hovedårsaken til at vi benytter oss av betakaroten er at vi ønsker å bli brunere.

Foruten å bidra til en gyllen brunfarge, vil et tilskudd av betakaroten hjelpe til med å beskytte huden mot skader.
Karotenoidene man finner i betakaroten har også vist seg og kunne styrke immunforsvaret vårt.

I vår test av ChewBear Tan får du vite om dette er et produkt du bør satse på.

Test av ChewBear Tan

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

ChewBear Tan

4.8
Chewbear Tan Erfaring

Produktbeskrivelse: ChewBear Tan er et unikt betakaroten-tilskudd, levert av den anerkjente og svært populære leverandøren Vitamail.

Gjennom årene har Vitamail levert kosttilskudd til over 150 000 fornøyde kunder, og et av produktene som virkelig er i vinden om dagen er ChewBear Tan.

Det mest unike med dette tilskuddet er at det ikke inntas i kapselform, men heller via myke tyggebjørner med god og kraftig colasmak.

Produktet har fått svært mye skryt fra forbrukerne for å smake godt, samtidig som man raskt ser resultater på brunfargen.

Tilskuddet er bestående av 3 milligram betakaroten pr dosering, og er basert på 100% veganske råvarer.

ChewBear Tan er tilgjengelig via en enkel abonnementsløsning, med fast levering hver 2. måned - slik at du enkelt kan holde på brunfargen året rundt.
Vi setter også stor pris på at abonnementet er uten bindingstid!

Fordeler

  • Myke tyggebjørner.
  • 100% vegansk!
  • Svært god smak.
  • Ingen bindingstid.
  • Svært fornøyd kundebase.

Ulemper

  • Enkelte har rapportert om at cola-smaken er for kraftig.

Detaljert

Næringsinnhold per døgndose (2 tyggebjørner)

  • Betakaroten: 6 mg
    • Cupricglukonat: 0,3 mg
  • Energi: 17,3 kcal.
For å få en full oversikt over det beste tilskuddet av betakaroten på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste betakaroten!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!