Beste testobooster – Test av Testosterontilskudd

Beste testobooster i Norge

Testosteron er, som du kanskje vet, en ekstremt viktig komponent dersom du ønsker å legge på deg muskler og bygge rå styrke.

Men, hvilke produkter er det egentlig som bidrar til at man får et økt testosteron-nivå i kroppen?
Er det i det hele tatt noen tilskudd som faktisk kan øke testosteronproduksjonen?

Vi skal ikke forsøke å overselge disse produktene – dersom du allerede har en sunn og normal testosteronproduksjon, er det lite som tilsier at det å bruke en testobooster vil bidra til at kroppen produserer enda mer testosteron.

Dersom du derimot mistenker at du har et lavt nivå, eller kanskje du ikke får i deg alle de vitaminene og mineralene du trenger, kan en testobooster være et godt alternativ!

Test av testoboostere – Best i Test 2021

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

BEST I TEST - Maxulin

5
getfitness-badgeMaxulin Test

Produktbeskrivelse: Maxulin er et populært og nøye utviklet kosttilskudd som er spesielt designet for å redusere plager som oppstår ved et lavt testosteronnivå.

Tilskuddet inneholder enkle og velutprøvde ingredienser, og omtales som et potent kosttilskudd som vil kunne bidra til at du får mer energi i hverdagen.

I dette tilskuddet finner man både sink, magnesium og vitamin B6 - som sammen kan bidra til økt testosteronproduksjon, samt en forbedret muskelfunksjon.

Ulikt mange andre kosttilskudd på markedet, finner man hele 600 milligram Testofen i dette tilskuddet (pr kapsel).
Dersom du ikke har hørt om Testofen, er det egentlig et ekstrakt av fenugreek, som over lang tid har blitt benyttet til å øke libidoen og styrke immunforsvaret.
I tillegg til dette har studier vist at testofen kan bidra til at kroppen klarer å utnytte testosteronet bedre, og du vil på denne måten få nyttegjort deg av mer av testosteronet som finnes i kroppen din.

Med økt testosteron kommer også naturligvis økt muskelmasse, og flere har også rapportert om både økt energinivå og høyere sexlyst.

I tillegg til testofen, finner man den potente ZMA-blandingen i dette tilskuddet.
ZMA er bestående av både sink, magnesium og vitamin B6 - som sammen har direkte innvirkning på både søvnkvalitet og kroppens muskelfunksjon.
På mange måter er Maxulin et oppgradert ZMA-tilskudd, og tilskuddet inneholder hele 10 milligram sink pr dosering.

Maxulin leveres som en rimelig og enkel abonnementsordning, helt uten bindingstid.

Obs: Til tross for at enkelte studier viser til at testofen kan øke utnyttelsen av testosteron, eksisterer det også studier som tilsier det motsatte.
Det er altså uklart hvor god effekten av testofen egentlig er.


Maxulin er enkelt og greit et svært godt alternativ for deg som ønsker mer muskelmasse og høyere testosteronnivå - til en rimelig penge!

Fordeler

 • Rimelig abonnementsløsning.
 • Ingen bindingstid.
 • Inneholder sink.
 • Bidrar til økt energinivå.
 • Magnesium for optimal muskelfunksjon.

Ulemper

 • Usikkert hvor god effekt testofen egentlig har.
 • Kapslene er litt store.

DNS Test Bolan

4.9
DNS Test Bolan

Produktbeskrivelse: Dette er tilskuddet for deg som er ute etter økt styrke, muskelvolum og testosteron.

Test Bolan fra DNS er en kraftig testobooster, som inneholder en kombinasjon av ulike komponenter som sammen har vist seg og kunne bidra til et økt testosteronnivå.

Det mest unike med dette produktet er at det inneholder Maca, som nylig er blitt godkjent for salg på det norske markedet.

Test Bolan inneholder også en stor mengde fenugreek ekstrakt, som har en potensiell effekt på utnyttelsen av testosteron i kroppen.

Utover dette finner man også yamsrot, sink, pantotensyre og vitamin B6 i dette tilskuddet, som alle er ingredienser som kan bidra positivt til et høyere testosteronnivå.

Fordeler

 • Godt innhold av vitamin B6.
 • Inneholder sink, som bidrar til en optimal hormonbalanse.

Ulemper

 • Tilskuddet må inntas både morgen og kveld.
 • Usikkert hvor god effekt de ulike ekstraktene egentlig har.

Mutant Test

4.8
Mutant Test

Produktbeskrivelse: Mutant Test har over lang tid vært en av de mest populære testoboosterne både på det norske og det internasjonale markedet.

Produktet er nå her i en ny og forbedret utgave, som inneholder hele 18 ulike ingredienser som sammen kan bidra til både økt hormonproduksjon og en forbedret muskelfunksjon.

En av de mest unike komponentene i dette tilskuddet er den patenterte miksturen TestoSurge, som er en samling av ingredienser som bidrar til å motvirke binding av testosteron i kroppen.

Man finner også mer tradisjonelle ingredienser i produktet, slik som vitamin B6, sink og magnesium - som sammen bidrar med å regulere hormonaktiviteten, og fremme produksjonen av testosteron.

D-asparginsyre, som dette produktet inneholder, har også vist seg å kunne bidra til økt frigjøring av testosteron i kroppen.

Kort og godt er dette en svært populær testoboostere, og mange brukere har rapportert om gode resultater fra Mutant Test!

Fordeler

 • Høyt innhold av sink og magnesium.
 • Sink forbedrer muskelfunksjon.
 • Fremmer testosteronproduksjonen.

Ulemper

 • Må innta hele 6 kapsler daglig.
 • Usikker dokumentert effekt for ulike ekstrakter.

DNS Ace Testo Booster

4.6
DNS Ace Testo Booster

Produktbeskrivelse: Ace Testo Booster fra DNS er spesielt designet for å gi deg et økt testosteronnivå på en naturlig måte.

De aktive ingrediensene i Ace Testo Booster er nøye utvalgt, og legger til rette for at du får mer energi og trykk på trening.

Flere brukere av Ace Testo Booster har forøvrig også rapportert om økt sexlyst, som stemmer godt overens med et forhøyet testosteronnivå.

For å sikre en optimal hormonbalanse og god muskelfunksjon, finner man også både sink og magnesium i dette tilskuddet.

En av de mer unike ingrediensene i dette tilskuddet er spinatpulver, som tilfører kroppen en lang rekke med viktige vitaminer og mineraler - som samlet sett kan øke energinivået, og legge til rette for økt muskelvekst.

Selges i pulverform!

Fordeler

 • Kan bidra til økt energi.
 • Inneholder rikelige mengder sink.
 • Tilsatt ekstra magnesium.
 • Tilgjengelig i pulverform.

Ulemper

 • Lite dokumentasjon på at ekstrakt av brennesle øker utnyttelsen av testosteron.

Testex 250

4.5
Testex 250

Produktbeskrivelse: Testex 250 fra SNS Biotech er en naturlig og effektiv testobooster, som i tillegg kan bidra til en økt proteinsyntese.

De tilsatte mineralene vil kunne bidra til å øke testosteronproduksjonen, og vi trekker spesielt frem sink og magnesium, som sammen er kjent for å føre til mer testosteron og forbedret muskelfunksjon.

Utover dette er også Testex 250 tilsatt en lang rekke komponenter som legger til rette for et økt testosteronnivå i kroppen.

Produsenten trekker også frem at svartpepperekstrakt er tilsatt for å øke opptaket av virkestoffene, uten at vi har funnet noen forskning som tyder på akkurat dette.

Fordeler

 • Inneholder sink og magnesium.
 • Forbedret muskelfunksjon.
 • Kan bidra til økt proteinsyntese.

Ulemper

 • Må inntas morgen og kveld.
 • Tvilsomt om svartpepperekstrakt øker opptaket av de andre ingrediensene.

Swedish Supplements T-Power

4
Testo Up T-Power

Produktbeskrivelse: T-Power (Testo Up) fra Swedish Supplements er en av de mest sammensatte og komplette testoboosterne på det norske markedet.

Tilskuddet er spesielt designet for å bevare kroppens testosteronproduksjon, og man finner hele 1125 mg D-asparginsyre (DAA) per dosering.

En annen viktig komponent i dette tilskuddet er fenugreek, som i lang tid er blitt benyttet for å øke libidoen og styrke immunforsvaret.

Et problem som er nært tilknyttet et lavt testosteronnivå er tretthet, og T-Power er dermed tilsatt sibirsk ginseng som kan motvirke dette, og dermed gi deg mer energi.

Vi skulle forøvrig gjerne sett at innholdet av sink var noe høyere, samtidig som vi savner magnesium i dette tilskuddet.

Fordeler

 • Rikelige mengder DAA.
 • Ginseng for økt energi.

Ulemper

 • Noe lavt innhold av sink.
 • Ikke tilsatt magnesium.
 • Usikker effekt av fenugreek.

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!