Adams Matkasse Test – Våre erfaringer

Matkasse Test

Matkasser har i den siste tiden blitt mer og mer populært – og det med god grunn.

Fordelene med å få maten levert hjem er mange, og tilbakemeldingene fra kundene er hovedsakelig at de sparer mye tid på en slik løsning.

Svært mange argumenterer også for at det er langt lettere å unngå usunn ferdigmat og andre raske løsninger, og her kan vi ikke gjøre annet enn å si oss enige.

I vår test av Adams Matkasse har vi foretatt en detaljert gjennomgang av løsningene denne leverandøren tilbyr, og kriterier som menyutvalg, leveringstidspunkt, pris og råvarer har vært sentrale i vår vurdering.

Den mest kritiske faktorene av alle er selvfølgelig heller ikke utelatt – hvor fornøyde er kundene?

Test av Adams Matkasse

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Adams Matkasse

4.7
Adams Matkasse Test

Produktbeskrivelse: I mange år har Adams Matkasse levert ferske råvarer på døren til tusenvis av norske familier, og tilbakemeldinger fra kundene har gjennomgående vært svært positive.
Vi liker spesielt godt hvor enkelt gjengen bak Adams Matkasse har gjort det, og de nøye utvalgte kategoriene gjør at de ulike matkassene dekker de aller fleste behov.
Vi setter også stor pris på at Adams Matkasse har valgt å inkludere spesialtilpassede matkasser for både storfamilier, vegetarianere og allergikere.
Ulikt fra mange andre leverandører leverer Adams Matkasse til store deler av Norge, og i enkelte områder tilbys også formiddagslevering.
Kun norsk kjøtt, fugl og fisk!

Fordeler

  • Nøye sammensatt meny.
  • Utelukkende norsk kjøtt, fugl og fisk.
  • Vegetarkasse.
  • Gluten- og laktosefrie menyer.
  • Tilleggskasser.

Ulemper

  • Menyen kan ikke tilpasses.
  • Enkelte menyer har litt få måltider.

Deler av innholdet er hentet fra Hjem og Hage.

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!