8Hours erfaringer – for deg som sliter med søvnen!

8Hours logo

Er du en av mange nordmenn som sliter med å få nok søvn?

I en ellers stressende hverdag kan det være svært utfordrende å få dekt sitt daglige søvnbehov, og det er anslått at over 15 – 20% av den norske befolkning sliter med en eller annen form for søvnproblemer.

På sikt vil dette kunne føre til det som omtales som kronisk søvnmangel, og flere ledende forskere har faktisk døpt denne tilstanden som den nye folkesykdommen.

Mangel på søvn vil på sikt føre til en lang rekke uheldige konsekvenser, slik som blant annet svekket immunforsvar, hjerte- og karsykdommer, konsentrasjonsproblemer, økt risiko for demens og depresjon.

Hvor mye søvn man har behov for varierer fra person til person, men generelt sett ser man at voksne personer normalt trenger 7 – 8 timer søvn per natt for å fungere optimalt i hverdagen.

Det finnes en lang rekke årsaker til søvnplager, både av medisinske og ikke-medisinske opphav.

Èn svært vanlig årsak til søvnproblemer er for øvrig stress, hvor man rett og slett ikke klarer å legge fra seg hverdagens bekymringer når man finner senga.

På bakgrunn av den svært høye forekomsten av søvnproblemer her i landet, har regjeringen bestemt å gjøre melatonin tilgjengelig som kosttilskudd – helt uten behov for resept.

I denne artikkelen har vi gjennomgått produktet 8Hours, som har et tilstrekkelig innhold av melatonin – som altså i bunn og grunn er kroppens eget søvnhormon.

8Hours – Solid tilskudd for bedre søvn!

8Hours

4.5
8Hours
Melatonin-innhold: 1 mg / tablett Vitamin B6: 0.7 mg (50% av RFI) Kamomille: 100 mg Teanin: 2.5 mg Søtstoff: Ja

8Hours er spesielt utviklet for å bidra til en redusert innsovningstid, og samtidig sikre bedre søvn gjennom hele natten.

Dette tilskuddet har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra forbrukerne, og ingredienslisten er mildt sagt imponerende.
8Hours er basert på naturlige råvarer, og inneholder melatonin, theanine, kamille og vitamin B6.

Den viktigste ingrediensen, melatonin, er omtalt som kroppens søvnhormon, og i dette tilskuddet finner du totalt 1 milligram melatonin pr døgndose.
Dette stemmer godt overens med myndighetenes anbefalning for best mulig effekt, og flere av forbrukerne rapporterer om at de i løpet av kort tid har opplevd betraktelig forbedring på søvnen med dette tilskuddet.

For å sikre ekstra god effekt inneholder 8Hours også både theanine og kamille, som har vist seg og kunne ha en god og beroligende effekt på kroppen.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på at produsenten av 8Hours har valgt å inkludere vitamin B6 i tilskuddet, som bidrar til å regulere hormonell aktivitet og opprettholde en normal psykisk funksjon.

Tilskuddet er tilgjengelig som myke sovetabletter, med en god og mild smak av bjørnebær!

8Hours er kort og godt et fantastisk kosttilskudd for deg som sliter med søvnen.<br>
Det solide inneholdet av melatonin vil kunne bidra til at du føler deg mer trett, og du får samtidig de helsefremmende effektene av vitamin B6 på kjøpet!

Dersom du ønsker en mer grundig gjennomgang av sammenhengen mellom trening og søvn, anbefaler vi at du tar en titt på denne artikkelen!