4Her Erfaringer: Har tilskuddet en effekt?

4Her Kosttilskudd

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Det har vært mye snakk om det nye kosttilskuddet til Vitamail – nemlig 4Her. Tilskuddet skal hjelpe kvinner med å komme i hormonell balanse igjen.

Vi har undersøkt nærmere hva kundene har å si om 4Her. Hva ble våre erfaringer, og hva ble resultatet i vår anmeldelse?

4Her Logo

4Her

Få 50% rabatt de første 60 dagene!

4Her Erfaringer: Kort oppsummert

4Her

4.5
4Her tilskudd

4Her er et helt nytt kosttilskudd som ble lansert på det nordiske markedet i 2022. Kosttilskuddet har raskt blitt populært, og er allerede blitt ett av Vitamails mest solgte produkt.

4Her sikter seg inn på flere utfordringer som mange kvinner sliter med i dagliglivet. Dette inkluderer blant annet lavere sexlyst, utfordringer med fruktbarhet og lavere mental og fysisk velvære.
Målet er å hjelpe kvinner med å komme i hormonell balanse og samtidig gi mer energi.

Til tross for at 4Her ikke har vært på markedet så lenge, ser vi at de har fått flere gode tilbakemeldinger. De fleste melder om at de blant annet har fått tilbake sin normale sexlyst og at de har mer energi i hverdagen.

4Her inneholder en rekke vitaminer og næringsstoffer, og de bruker kun naturlige virkestoffer. Det er spesielt 4 nøkkelingredienser som kan ha god effekt på kvinners helse. Dette inkluderer damiana, tiggernøtt, ginseng og maca. Vi skal gå nærmere inn på ingrediensene lenger ned i artikkelen.

Hvem er Vitamail?

Vitamail logo

Vitamail er et nordisk selskap med hovedkontor i Oslo. De har i løpet av kort tid blitt til en ledende leverandør av ulike kosttilskudd. Visjonen er å forbedre helsen til folket, og dette gjør de ved å tilby ulike kosttilskudd. Her finner man noe for alle!

De har fokus på å bruke råvarer av høy kvalitet som fremstilles på en trygg og naturlig måte. Råvarene er valgt ut basert på at det skal være bærekraftig. Under produksjonen følger de også retningslinjer satt av EFSA, Mattilsynet og GMP.

Vitamail bruker samtidig kun naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i forskningsstudier!

Hva er 4Her?

4Her er et kosttilskudd for kvinner som skal hjelpe med de mange ulike helseutfordringene vi står ovenfor.

Tilskuddet inneholder blant annet damiana og maca-ekstrakt som kan ha en positiv effekt på sexlysten. Faktisk har det vist seg at damiana kan bidra til å regulere menstruasjonssyklusen.

Andre studier viser også til at damiana kan bidra til normal blodgjennomstrømming, spesielt i underlivet. Damiana-ekstrakt virker også oppkvikkende. Et naturlig afrodisiakum!

Maca-ekstrakt er best kjent for å øke vitaliteten. Det er en kilde til fytoøstrogen som støtter det hormonelle systemet, og det har en gunstig innflytelse på fruktbarheten.

4Her inneholder også ginseng som bidrar til å fremme vitalitet og energi. Ginseng er en anerkjent helsebringende urt som mange har gode erfaringer med.

Den siste hovedingrediensen i 4Her er tiggernøtt. Dette er en urt som har en beroligende effekt på nervesystemet. Samtidig kan urten bidra til å opprettholde jerninnholdet i blodet.

Foruten disse hovedingrediensene inneholder 4Her en rekke andre næringsstoffer som til sammen skal støtte kvinners helse!

4Her Logo

4Her

Få 50% rabatt de første 60 dagene!

Hvem kan bruke 4Her?

4Her kan brukes av alle kvinner som sliter med ulike helseutfordringer. Dette kan være nedsatt sexlyst, lavt energinivå eller en følelse av å være i hormonell ubalanse.

Det kan være vanskelig å merke selv at man er i hormonell ubalanse. Samtidig er det ikke greit å vite når man eventuelt bør gjøre noe med det. Noen av tegnene kan være uregelmessig menstruasjon, hetetokter, nattesvette og vektøkning.

Har du opplevd noe lignende? Da kan 4Her være noe for deg!

4Her Erfaringer: Dette sier kundene

Selv om kosttilskuddet 4Her ikke har vært på det nordiske markedet så lenge, opplever vi i redaksjonen at mange er fornøyde.

Vi har sett gjennom de ulike omtalene, og mange melder om at de har hatt en positiv effekt etter å ha begynt på 4Her. Her er noen av tilbakemeldingene!

Joelle:

«Etter 2 helseutfordringer i 2014 falt sexlysten min dramatisk, både av mentale og fysiske årsaker. Disse tablettene startet å fungere omtrent 1 uke inn i prøveperioden, da jeg merket at sexlysten hadde økt igjen.»

Mariana:

«Dette ser ut til å fungere bra, jeg føler meg så mye bedre!»

Catarina:

«Jeg har sluttet å miste store mengder hår, slik jeg har gjort i årevis. Jeg merker også at det tar lengre tid før jeg blir sliten i hodet, etter bare en ukes bruk. Jeg er veldig fornøyd hittil.»

Anne-Mette:

«Føler meg lettere til sinns. Er fornøyd og vil fortsette med produktet.»

Wibeke:

«Jeg tar 2 tabletter hver dag, å er nå på andre brettet av velkomstpakken. Jeg føler meg utrolig mye bedre, å har ikke hatt en eneste hetetokt etter at jeg begynte med 4Her. Jeg har en bedre hverdag, mer energi å sover også mye bedre.»

4Her Logo

4Her

Få 50% rabatt de første 60 dagene!

Hva koster 4Her?

Vitamail leverer 4Her gjennom en abonnementsstyrt tjeneste. Her får du leveranser rett hjem i postkassa ved behov. Enklere blir det ikke!

Den ordinære prisen er 199 kroner per mnd. Du mottar 4 måneders forbruk per gang. Det er heller ikke bindingstid, så du kan trygt prøve for en kort periode!

Hva inneholder 4Her?

Som tidligere nevnt er 4Her et sammensatt kosttilskudd med en rekke næringsstoffer som kroppen trenger. I tillegg til de 4 nøkkelingrediensene Damiana-ekstrakt, Maca-ekstrakt, ginseng og tiggernøtt finner du også andre nødvendige næringsstoffer.

1. Vitamin B

4Her inneholder flere ulike B-vitaminer. Dette inkluderer Vitamin B1 – B7 og B12.

Vitamin B er en fellesbenevnelse bestående av 8 ulike typer, og de har en rekke fellestrekk. Blant annet spiller de en viktig rolle i næringsomsetningen i kroppen, og de bidrar til celledannelse.

Biotin er et sammensatt vitamin som hjelper kroppen med å omgjøre maten vi spiser til energi og næring. I tillegg er det bra for hud, hår og negler.

2. Magnesium

Magnesium er et viktig mineral for både skjelett og muskler. Magnesium bidrar til å opprettholde en normal muskel- og nervefunksjon.

3. Jod

Jod er nødvendig for at skjoldbruskkjertelen skal kunne produsere nok hormoner.

4. Selen

Selen er et mineral som er vesentlig for kroppens immun- og antioksidantforsvar. Mineralet er også en bidragsyter til at skjoldbruskkjertelen skal opprettholde sin normale funksjon.

5. Sink

Sink er viktig for immunforsvaret, og er med på å føre Vitamin A fra lever til resten av kroppen. I tillegg er sink bra for hud, negler og hår.

Konklusjon

Vi i redaksjonen opplever at majoriteten er veldig fornøyd med 4Her. Her er det mange positive tilbakemeldinger.

Totalt sett mener vi at 4Her er et godt valg om du kjenner deg igjen i noen av de vanlige helseutfordringene for kvinner. 4Her er et trygt og naturlig valg som kan hjelpe deg på veien mot en bedre hverdag!

4Her Logo

4Her

Få 50% rabatt de første 60 dagene!

Kilder