4Her Erfaringer: Har tilskuddet en effekt?

4Her Kosttilskudd

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Det har vært mye snakk om det nye kosttilskuddet til Vitamail – nemlig 4Her. Tilskuddet skal hjelpe kvinner med å komme i hormonell balanse igjen.

Vi har undersøkt nærmere hva kundene har å si om 4Her. Hva ble våre erfaringer, og hva ble kundenes dom?

4Her Logo

4Her

Få 50% rabatt de første 60 dagene!

4Her Erfaringer: Kort oppsummert

4Her

4Her tilskudd

4Her er et helt nytt kosttilskudd som ble lansert på det nordiske markedet i 2022. Kosttilskuddet har raskt blitt populært, og er allerede blitt et av Vitamails mest solgte produkter.

4Her sikter seg inn på flere utfordringer som mange kvinner sliter med i dagliglivet. Dette inkluderer blant annet lavere sexlyst, utfordringer med fruktbarhet og lavere mental og fysisk velvære.
Målet er å hjelpe kvinner med å komme i hormonell balanse og samtidig gi mer energi.

Til tross for at 4Her ikke har vært på markedet så lenge, ser vi at de har rukket å få mange tilbakemeldinger fra kundene.

4Her inneholder en rekke vitaminer og næringsstoffer, og de bruker kun naturlige virkestoffer. Det er spesielt 4 nøkkelingredienser som skal kunne ha god effekt på kvinners helse. Dette inkluderer damiana, tiggernøtt, ginseng og maca.

Hvem er Vitamail?

Vitamail logo

Vitamail er et nordisk selskap med hovedkontor i Oslo. De har i løpet av kort tid blitt til en ledende leverandør av ulike kosttilskudd. Visjonen er å forbedre helsen til folket, og dette gjør de ved å tilby ulike kosttilskudd som skal være gode for helsa.

Vitamail opplyser at de har fokus på å bruke råvarer av høy kvalitet som fremstilles på en trygg og naturlig måte. Råvarene er valgt ut basert på at det skal være bærekraftig. Under produksjonen følger de også retningslinjer satt av EFSA, Mattilsynet og GMP.

Hva er 4Her?

4Her er et kosttilskudd for kvinner som skal hjelpe med de mange ulike helseutfordringene vi står ovenfor.

Tilskuddet inneholder blant annet damiana og maca-ekstrakt som i følge produsenten kan ha en positiv effekt på sexlysten. Faktisk antydes det at damiana kan bidra til å regulere menstruasjonssyklusen.

Maca-ekstrakt er best kjent for at det kan bidra til å øke vitaliteten. Det er en kilde til fytoøstrogen som i følge produsenten kan støtte det hormonelle systemet, og kan samtidig ha en gunstig innflytelse på fruktbarheten.

4Her inneholder også ginseng, som ofte brukes for å fremme vitalitet og energi.

Den siste hovedingrediensen i 4Her er tiggernøtt. På 4Her’s nettsider kan vi blant annet lese at tiggernøtt bidrar til å opprettholde energinivåer, og samtidig opprettholde en normal hormonaktivitet.

4Her Logo

4Her

Få 50% rabatt de første 60 dagene!

Hvem kan bruke 4Her?

4Her kan i følge Vitamail brukes av alle kvinner som sliter med ulike helseutfordringer. Dette kan være nedsatt sexlyst, lavt energinivå eller en følelse av å være i hormonell ubalanse.

Det kan være vanskelig å merke selv at man er i hormonell ubalanse. Samtidig er det ikke greit å vite når man eventuelt bør gjøre noe med det. Noen av tegnene kan være uregelmessig menstruasjon, hetetokter, nattesvette og vektøkning.

Har du opplevd noe lignende? Da kan du jo alltids vurdere 4Her!

4Her Erfaringer: Dette sier kundene

Selv om kosttilskuddet 4Her ikke har vært på det nordiske markedet så lenge, har det kommet en god del tilbakemeldinger.

Vi har sett gjennom de ulike omtalene, og flere melder om at de har hatt en positiv effekt etter å ha begynt på 4Her. Utfordringen er naturligvis at tilbakemeldingene kun er tilgjengelige via 4Her’s egne nettsider.

Uansett – her er noen av tilbakemeldingene!

Joelle:

«Etter 2 helseutfordringer i 2014 falt sexlysten min dramatisk, både av mentale og fysiske årsaker. Disse tablettene startet å fungere omtrent 1 uke inn i prøveperioden, da jeg merket at sexlysten hadde økt igjen.»

Mariana:

«Dette ser ut til å fungere bra, jeg føler meg så mye bedre!»

Catarina:

«Jeg har sluttet å miste store mengder hår, slik jeg har gjort i årevis. Jeg merker også at det tar lengre tid før jeg blir sliten i hodet, etter bare en ukes bruk. Jeg er veldig fornøyd hittil.»

Anne-Mette:

«Føler meg lettere til sinns. Er fornøyd og vil fortsette med produktet.»

Wibeke:

«Jeg tar 2 tabletter hver dag, å er nå på andre brettet av velkomstpakken. Jeg føler meg utrolig mye bedre, å har ikke hatt en eneste hetetokt etter at jeg begynte med 4Her. Jeg har en bedre hverdag, mer energi å sover også mye bedre.»

Samtidig finner vi en del tilbakemeldinger via de danske nettsidene til Trustpilot. Per dags dato er den gjennomsnittlige vurderingen 3,3 / 5,0 stjerner.

4Her Logo

4Her

Få 50% rabatt de første 60 dagene!

Hva koster 4Her?

Vitamail leverer 4Her gjennom en abonnementsstyrt tjeneste. Her får du leveranser rett hjem i postkassa ved behov. Enklere blir det ikke!

Den ordinære prisen er 199 kroner per mnd. Du mottar 4 måneders forbruk per gang. Det er heller ikke bindingstid, så du kan trygt prøve for en kort periode!

Hva inneholder 4Her?

Som tidligere nevnt er 4Her et sammensatt kosttilskudd som inneholder mange ulike ingredienser. I tillegg til de 4 nøkkelingrediensene Damiana-ekstrakt, Maca-ekstrakt, ginseng og tiggernøtt finner du også mange andre næringsstoffer.

1. Vitamin B

4Her inneholder flere ulike B-vitaminer. Dette inkluderer Vitamin B1 – B7 og B12.

Vitamin B er en fellesbenevnelse bestående av 8 ulike typer, og de har en rekke fellestrekk. Blant annet spiller de en viktig rolle i næringsomsetningen i kroppen.

Biotin er et sammensatt vitamin som hjelper kroppen med å omgjøre maten vi spiser til energi og næring. I tillegg er det bra for hud, hår og negler.

2. Magnesium

Magnesium er et viktig mineral for både skjelett og muskler. Magnesium bidrar til å opprettholde en normal muskel- og nervefunksjon.

3. Jod

Jod er nødvendig for at skjoldbruskkjertelen skal kunne produsere nok hormoner.

4. Selen

Selen er et mineral som er vesentlig for kroppens immun- og antioksidantforsvar. Mineralet er også en bidragsyter til at skjoldbruskkjertelen skal opprettholde sin normale funksjon.

5. Sink

Sink er viktig for immunforsvaret, og er med på å føre Vitamin A fra lever til resten av kroppen. I tillegg er sink bra for hud, negler og hår.

Konklusjon

Vi i redaksjonen registrerer at mange er fornøyd med 4Her. Det er hvertfall slik det ser ut via 4Her’s egne nettsider.

Dessverre finner vi få vurderinger utover de som legges frem i Vitamail’s egne kanaler. Via danske Trustpilot har 4Her en gjennomsnittlig vurdering på 3,3 / 5,0 stjerner.

I følge produsenten er 4Her godt egnet om du kjenner deg igjen i noen av de vanlige helseutfordringene kvinner står ovenfor. Uavhengig av hva leverandøren uttaler, anbefaler vi naturligvis at du forhører deg med legen din før du begynner på et nytt kosttilskudd!

4Her Logo

4Her

Få 50% rabatt de første 60 dagene!

Kilder